„Samsung Galaxy S4“ išrinktas geriausiu telefonu

Praėjo maždaug mėnuo nuo tada, kai pradėta prekiauti naujuoju „Samsung“ telefonu „Samsung Galaxy S4“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2013, 3:32 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:12 AM

Per šį laiką jis sužavėjo ne tik vartotojus, bet ir ekspertus – pelno nesiekianti organizacija consumerreports.org, vertinanti įvairių prekių kokybę, įvertino „Samsung S4“ telefoną kaip kokybiškiausią pasaulyje, praneša naujienų portalas cnn.com.

Anksčiau šios organizacijos sąrašo viršuje karaliavo LG telefonas „Optimus G“, kuris šiuo metu yra antras telefonas „kokybiškiausių“ sąraše.

Trečioje vietoje šiuo metu yra HTC telefonas „HTC One“, ketvirtoje - „Samsung“ telefonas „Samsung Galaxy S3“, penktoje - „Apple“ „iPhone5“.

Svetainė consumerreports.org vertina telefonus pagal įvairius parametrus: patogumą naudoti, vaizdo ir garso kokybę, baterijos veikimo trukmę.

Vertintojams užkliuvo „tragiška“ „Samsung Galaxy S4“ garso kokybė, tačiau ataskaitoje pažymėta, kad tai – įprasta daugumai šiuolaikinių išmaniųjų telefonų.

Kaip itin gera savybė išskirtas „Samsung Galaxy S4“ 1080p aukštos raiškos ekranas. Taip pat teigiama, kad prietaise yra įtaisyta „viena geriausių pasaulyje telefoninių kamerų“.

Parengė Aurimas Abišala

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.