„Tele2“ klientus telefonu konsultuos ir nemokamai

Nuo šiol „Tele2” privatiems ir verslo klientams skambučiai į klientų aptarnavimo centrą nekainuos nieko. Iki šiol jie buvo apmokestinami 15 ct už skambutį.

Nuo šiol „Tele2” privatiems ir verslo klientams skambučiai į klientų aptarnavimo centrą nekainuos nieko.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Nuo šiol „Tele2” privatiems ir verslo klientams skambučiai į klientų aptarnavimo centrą nekainuos nieko.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2013, 4:02 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:01 AM

Be to, „Tele2“ paslaugų vartotojai telefonu galės nemokamai sužinoti einamąją ir vėliausią sąskaitas bei savitarnos svetainėje gauti praėjusio mėnesio išklotinę.

Išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams skambučių į klientų aptarnavimo centrą kaina bus mažiausia Lietuvoje – 15 ct už skambutį.

„Visuomet buvome kainų lyderis, todėl klientams palankiausią kainodarą pritaikėme ir šioje srityje. Nemokamos aptarnavimo paslaugos bus papildoma galimybė sumažinti ryšio išlaidas“, – sakė „Tele2” Klientų aptarnavimo departamento direktorė Irena Petrauskienė.

Tyrimai rodo, kad „Tele2” klientai yra labiausiai patenkinti operatoriaus paslaugų kokybe. Bendrovės „RAIT“ atliktos apklausos duomenimis, 72 proc. apklausos dalyvių „Tele2“ kokybę įvertino kaip gerą ar labai gerą.

„Tele2” klientai taip pat labiausiai linkę rekomenduoti savo operatorių kitiems. Taip darytų net 67 proc. „Tele2” klientų.

„Tele2” privatūs klientai aptarnaujami telefonu 117, verslo klientai – 1575, „Pildyk“ vartotojai – 1577.

„Bitė Lietuva“ vartotojai į klientų aptarnavimo centrą taip pat kalba nemokamai. „Labas“ klientams ši paslauga kainuoja 15 centų per minutę.

 „Omnitel“ abonentai su klientų aptarnavimo specialistais telefonu gali konsultuotis taip pat jau nemokamai – trumpuoju numeriu 1533 bei trumpuoju verslo klientų aptarnavimo numeriu 1515 teikiamos specialistų konsultacijos jiems nebekainuoja nieko, nepriklausomai nuo pokalbio trukmės. Iki šiol skambučiai šiais numeriais kainavo 0,99 Lt už visą pokalbio trukmę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.