Ko gali tikėtis „Omnitel“ klientai po vadovų kaitos?

Konkurentai, sulaikę kvapą, laukia, kokiu keliu pasuks neseniai vadovą pakeitusi „Omnitel“. Svarstoma, kad bendrovės laukia rimta struktūros pertvarka ir darbuotojų mažinimas. Neatmetama, kad gali būti apkarpytos ir investicijos, tokiu atveju didelės naujų paslaugų įvairovės ateityje tikėtis nereikėtų, rašo „Verslo žinios“.

Vargu, ar po vadovų kaitos "Omnitel" ims mažinti kainas, bet savo veido ieškos.<br>J. Stacevičius
Vargu, ar po vadovų kaitos "Omnitel" ims mažinti kainas, bet savo veido ieškos.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-26 11:31, atnaujinta 2018-03-05 04:51

Pasak vieno „Verslo žinių“ kalbinto telekomunikacijų eksperto, šiandien „Omnitel“ vis dar ieško konkurencinio pranašumo, paprastai tariant, „savojo veido“. „Tele2“ yra užėmusi kainų lyderio („toks pats kokybiškas, tik pigesnis“) nišą, „Bitė“ – draugiškiausio („toks pats pigus, tik draugiškesnis“) operatoriaus poziciją. O „Omnitel“, eksperto įsitikinimu, tapo „ir brangus, ir arogantiškas“.

„Taigi pirmas uždavinys „Omnitel“ vadovui – įtvirtinti naują bendrovės pozicionavimą rinkoje“, – dėsto jis. Ir svarsto, kad bus išnaudotas „Omnitel“ potencialas bendradarbiaujant su programėlių kūrėjais ir turimas technologinis pranašumas.

Eksperto nuomone, drastiškų kainų mažinimo vargu ar sulauksime.

„Įvertinus faktą, kad vidutinė „Omnitel“ vartotojo sąskaita nėra didžiausia tarp operatorių, galima manyti, kad „Omnitel“ kainų nemažins, tačiau ieškos būdų, kaip pakeisti savo, kaip brangaus operatoriaus, įvaizdį. Tikėtina, kad investicijos į naujas technologijas, ypač jei jos nebus naujo įvaizdžio sudedamoji dalis, bus minimalios, tad naujų paslaugų įvairovės nereikėtų laukti“, – prognozuoja ekspertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?