Tarptautinei interneto rėksnių dienai – rėksmingiausi dienos komentarai

Sveikiname visus nesugebančius komentarų rašyti be klykavimų su tarptautine klavišo „Caps Lock” diena! Šiandien spausk klavišą neprakaituodamas, net jei rašai kažką prasmingo, o argumentų neturi – įspaudęs jį priklijuok su lipnia juosta ir dar apipilk alumi, kad niekas netyčia neatspaustų!

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jun 28, 2013, 4:16 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:02 AM

Birželio 28-ąją „didžiųjų raidžių užrakto” diena dar 2000 m. paskelbė Derekas Arnoldas iš Ajovos valstijos (JAV), taip norėdamas pašiepti tuos, kurie be reikalo viską rašo didžiosiomis raidėmis. IR NIEKO JAM NEIŠĖJO! Diena taip iš populiarėjo, kad šiuo metu švenčiamos jau dvi tarptautinės „Caps Lock“ dienos – antroji spalio 22 d.

KOKIOS DVI – NIEKO NEIŠMANAI ŽURNALIŪGA! O ALTERNATYVIĄ, MINIMĄ RUGPJŪČIO 28 D., UŽMIRŠAI?

Atleiskite, už asmenybės susidvejinimą – šiandien tai atleistina. Nes šiandien visi dirbantys portale suklupę prie kompiuterių laukiame ir džiaugiamės kiekvienu naujų komentaru parašytu tik didžiosiomis raidėmis.

O jų - daug! Ir, kas svarbiausia, visi tokie intelektualūs, tokie įkvepiantys ir naudingi, kaip babuino poravimosi klyksmas. Mieli, kaip gaudžiančios po keturių dienų išgertuvių smegenų liekanų kraujagyslės. Skanūs, kaip užtepėlė iš koprologinio tyrimo. Ir visi puikiai atskleidžia ne to apie kurį yra parašyti, o to, kuris tai parašė dvasinė būseną, bei intelektinį pajėgumą!

Pasidžiaukime kartu tuo, kad turime tikrų patriotų, kalbos grynumo ir gilių kultūros tradicijų puoselėtojų, minties galiūnų, nepabijosiu pasakyti – žmonių, kuriems Lietuva turi būti dėkinga už tai, kad ji vis dar yra tose tarptautinių reitingų sąrašų vietose, į kuriuos kadaise pateko.

Todėl tik šiandien išdidžiai leisiu sau pacituoti, mums transliuojamas „Capslockininkų“ mintis. Juk tauta turi pažinti savo galiūnus, o dienos proga turėti savo didvyrius!

Tik naujos dienos mintys didžiosiomis (komentarų kalba ir logika netaisyta)

DIDŽRAIDININKAS IP: 151.24.179.88 (Itališkas adresas. Diagnozė - bailys)

Po straipsniu „ Krepšininkas R. Seibutis vedė savo mylimąją Dovilę“

PO MISIU APSIMYZO STOVEDAMAS PRIE BAZNYCIOS.

Pasirašė, BEBRAS. Taip ir nesupratome, ar bebras tai padarė, ar bebras tą veiksmą matė, ar čia tik žmogaus atsiminimai iš asmeninio gyvenimo. Bet tai dar ne viskas – tuoj pat šovė dar vieną:

KOKS BAISUS LYGIS!61 FOTO,O PO VISOM TAS PATS UZRASAS,NESVARBU KAS TOJ FOTO BUTU.ISIVAIZDUOKIT,JEIGU AS AR BENT KAS IS JUSU IKELTU I BENT KOKIA SVETAINE SKIRTINGAS FOTO,O UZRASAS TAS PATS.AR SEIBUKO IR POCIAUS FOTOGRAFAI VARZYBAS SURENGE?!

Pastaba vertinga, dėl to kažkuria prasme net nusivylėme. Nebūtų rašės didžiosiomis ir prisistatęs, kaip „SUDRYCIO DAL***OBAI”, gal net dėmesį atkreiptume.

DIDŽRAIDININKAS IP: 88.119.138.252 (adresas iš Klaipėdos. Diagnozė – idėjinis pikčiurna)

Dar vienas tipiškas rėksnio stilius – užsispyręs kartotojas. Šiam visiškai nesvarbu po kokiu straipsniu rašyti komentarą. Žmogui svarbu, kad jį kuo daugiau pamatytų. Taigi, tą patį tekstą radome po 8 straipsniais:

DĖL SNORO AFEROS PLĖŠIKĖI D.GRYBAUSKAITĖI APKALTĄ IR Į KALĖJIMĄ!

Ką padarysi – vieni vaikystėje žaidžia raitelius apžergę pagalį, kiti ir suaugę neatsisako svajonės žaisti prokurorus. Kadangi žaidimas su realybę nedera, tenka RĖKTI.

DIDŽRAIDININKAS IP: 178.250.32.165 (adresas Kauno apskrity. Diagnozė – patriotinė karštinė su gilaus provincialo kompleksais). Dažniausiai pasirašo „PROTAS“, kiekvieną komentarą baigia kreipimusi į paukštidės draugus „PAGIEDOKIT!!!“

Po straipsniu „A. Butkevičius: „95 proc. tikimybė, kad 2015-aisiais turėsime eurą“

ESME : EURO AR BET KURIOS KITOS SVETIMOS VALIUTOS ĮVEDIMAS IR SAVO NACIONALINIO PINIGINIO VIENETO ATSISAKYMAS TAI TAS PATS KAS ATSISAKYMAS KALBOS VĖLIAVOS HIMNO ISTORIJOS IR T.T. TO TROKŠT TEGALI KONKRETUS - TAUTOS T.Y.TAVO PRIESAI IŠDAVIKAI IR T.T. !!! PAGIEDOKIT !!!

Graži ir labai patriotiška mintis. Tik rekomenduotume žvelgti giliau ir grįžkime prie atsiskaitymo kailiais, vario lydiniais, strėlių antgaliais ir dukterimis. Juk lito popierių ir popierinio pinigo koncepciją sugalvojo kinai, pavadinimą pasiūlė rusų armijoje tarnavęs socialistas liaudininkas Vaclovas Vaidotas. Dar geriau – euro neįsiveskime, o su beisbolo lazdomis atiminėkime jį iš čia užklystančių užsieniečių!.. Tfu, velnias, beisbolo lazdos irgi kažkaip netautiška… Ir treningai „Puma“ nelabai…

Po straipsniu „Homoseksualų reklama bus transliuojama nacionalinės televizijos eteryje“

AR TIESA KAD : JIE JOS KAIP SEKSA NAUDOJA PANAŠIAI NES YRA VYR LYTIES ATSTOVU O IR MOT LYTIES ATSTOVIU KURIEMS KURIOMS PATINKA SEKSAS PER SIKNASKYLE ARBA PLAPNOT DZIUNDZE BET KAIP DAUGINIMASI JIE JOS NESUVOKIA KAD TOKIU SAVO BUDU NEPASIDAUGINS CIA JAU POZIURIS ZINIOS IR T.T. I DAUGINIMOSI PROCESA SKIRIASI IS ESMES TODĖL IR NERA KAIP VISOS POROS KURIOS ZINO KAIP REIK DAUGINTIS !!! PAGIEDOKIT !!!

Triskart perskaičiau. Nuoširdžiai tikiuosi, kad ir autorius ne visai išmano, kaip daugintis, nes neduok dieve jei dar daugiau tokių protingų ir raštingų, taip nuosekliai bei suprantamai mintis dėstančių čia prisidaugins. Kita vertus, akivaizdu, kad kaip daugintis autorius greičiausiai išmano. Bent jau tiek, kiek bebrai, karpiai ir drozofilos.

Po straipsniu: „Virtualioje erdvėje – viešas raginimas žudyti juodaodžius“

ESMINIS KLAUSIMĖLIS : AR TIESA KAD JUODAODŽIAI RAUDONODŽIAI GELTONODŽIAI BALTAODŽIAI IR T.T. ŽUDANTYS DERGIANTYS IR T.T. SAVO SALYJE KITOS SALIES KITOS SPALVOS OKUPANTUS VERGVALDŽIUS IŠNAUDOTOJUS IR T.T. PAGAL RASISTINI TEIGINI YRA KONKRETUS RASISTAI !!! PAGIEDOKIT !!!

Štai tikras talentas. Sugebėjo trijuose žodžiuose pasiklysti tarp tautų, šalių, spalvų ir vergų. Kita vertus, nesijuokime, gal žmogus daltonikas.

Kadangi jau pavargau nuo džiaugsmo, kad turime tiek mąstančių kaip rėkti, o ne ką sakyti, norintys jų aptikti daugiau, paskaitykite komentarus po straipsniais čia, arba čia. Ir jokiu būdu neužmirškite po šiuo tekstu visus KOMENTARUS RAŠYTI DIDŽIOSIOMIS! TAIP DAUG GERIAU, NES JŲ NIEKAS NESKAITO!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.