„Santa Monica Networks“ paslaugų pardavimas išaugo kone dvigubai

Duomenų perdavimo ir IT saugumo sprendimų bendrovės „Santa Monica Networks“ paslaugų pardavimas pirmąjį metų pusmetį, palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, išaugo 82 proc. – nuo 2,8 mln. litų iki 5,1 mln. litų. Bendrosios pajamos išaugo 13 proc., nuo 12,5 mln. iki 14,2 mln. litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 3:06 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:11 AM

„Tendencijos, kurias pastebėjome metų pradžioje, išsipildė su kaupu. Rinkos dalyvių investicijos į IT infrastruktūrą išlieka stabilios, tačiau toliau auga konsultacijų poreikis. Mūsų klientams vis svarbesni tampa IT infrastruktūros audito, saugumo, našumo pagerinimo ir naudojamų technologijų suderinamumo klausimai“, – pranešime spaudai cituojamas „Santa Monica Networks“ generalinis direktorius Mindaugas Žiūkas.

„Santa Monica Networks“, siekdama išplėsti veiklos sritis ir diversifikuoti pajamas, įžengė ir į duomenų centrų sprendimų rinką, rašoma pranešime spaudai.

„Duomenų centrų rinka Baltijos šalyse – labai konkurencinga. Tai, kad mūsų veikla yra susijusi su duomenų centrų infrastruktūra, padėjo mums žengti pirmuosius žingsnius“, – sakė bendrovės generalinis direktorius M. Žiūkas.

Vienas aktualiausių šiuo metu IT sferos klausimų yra duomenų saugumas. Populiarėjant „debesų” kompiuterijai, augant išmaniųjų telefonų ir planšečių naudojimui verslo reikalams bendrovės klientai vis dažniau IT sistemų saugumo klausimus iškelia į pirmą vietą ir pageidauja išsamesnių konsultacijų apie tai, kaip tinkamai apsaugoti duomenis ir IT ūkį.

„Tai lemia ir pastaruoju metu pagausėjusios kibernetinės atakos prieš įvairias Lietuvos ir kitų Baltijos šalių verslo ir valstybės institucijas, keliančios grėsmę netgi nacionaliniu lygmeniu“, – sakė M. Žiūkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.