Turi atliekamą milijoną - įsigyk brangiausią pasaulyje kompiuterinį žaidimą

Vokietijos žaidimų

Įsimintiną žaidimą taip pat ir pirkti būtina pagal visas filmų apie šnipus taisykles: tik grynaisiais pinigais, pateikus juos lagaminėliuose.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Įsimintiną žaidimą taip pat ir pirkti būtina pagal visas filmų apie šnipus taisykles: tik grynaisiais pinigais, pateikus juos lagaminėliuose.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 13, 2013, 7:52 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:21 PM

Už šią kainą pirkėjui atiteks ne tik žaidimas. Kiekvienas pirkėjas bus mokomas šnipinėjimo pagrindų, profesionalūs instruktoriai jam išdėstys, kaip reikėtų išlaisvinti įkaitą, taip pat žaidėjo laukia įmonės „Virgin Galactic“ organizuojamas skrydis į kosmosą, žaidimo tematiką atitinkančių drabužių pirkimas su asmeniniu konsultantu, savaitė prabangiausiame Vašingtono viešbutyje „The Jefferson Hotel“ ir savaitė septynių žvaigždučių Dubajaus viešbutyje „Burj-al-arab“.

Be to, pirkėjo pageidavimu jam bus atlikta profesionali plastinė operacija ir galiausiai teks naujieji automobiliai „Lamborghini Gallardo“ ir „Toyota Prius“.

Tokį įsimintiną žaidimą taip pat ir pirkti būtina pagal visas filmų apie šnipus taisykles: tik grynaisiais pinigais, pateikus juos lagaminėliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.