Kompiuterinių žaidimų naujienos: „Arma III“ svarbiausia užduotis – surasti ir nugvelbti svarbius Irano dokumentus

2030 metai. Pasaulyje vyksta suirutė ir kaip visada pilna politinių intrigų. Turkija paveikta ekologinės ir technogeninės katastrofos, Jungtinės Valstijos kariniai daliniai nuožmiai kariauja su Kinija dėl Ramiojo vandenyno salų. Sustiprėjęs Iranas pradeda agresyvią ekspansiją į Viduržemio jūros teritorijas. NATO karinis blokas meta savas pajėgas Irano sustabdymui ir grėsmės viduržemio jūroje neutralizavimui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-05 21:28, atnaujinta 2018-03-01 13:08

Pradedama vykdyti slapta operaciją pavadinimu „Magnitudė“ kurioje dalyvauja specialus britų karinis dalinys, o jo kapitonu taps pagrindinis „Arma III“ veikėjas, Scotas Milleris. Dalinio užduotis slapta įsibrauti į priešo valdomą bei uoliai saugomą Viduržemio jūros salą ir pavogti itin svarbius dokumentus, galinčius lemti visą karo eigą. Deja, kareivių išlaipinimo į salą metu jūsų būrys užpuolamas, visi kariai žūvą. Išgyventi pasiseka tik vieninteliam kapitonui Milleriui. Likimas jam pateikė nesaldžią dovanėlę. Likęs vienas jis stengsis išlikti gyvas priešų pilnoje saloje. Jeigu pasiseks jis sulauks pastiprinimo. Bet svarbiausia užduotis išlieka ta pati. Surasti ir nugvelbti svarbius Irano dokumentus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.