„Lietuvos ryto“ televizija pristato interaktyvų žaidimą išmaniųjų turėtojams

„Lietuvos ryto“ televizija nuo šiandien, pirmadienio, rugsėjo 9 dienos, šiokiadienių vakarus siūlo leisti ne tik intelektualiai, bet ir interaktyviai. Ruošdamasi naujajam sezonui, kurio premjera – jau spalį, televizija pristato naujovę – išmaniąją programėlę „Play TV“. Dėl išskirtinai kokybiško turinio programa bus dar labiau įsimintinesnė, o sumaniausi žaidėjai – apdovanoti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 6:02 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:56 AM

Jeigu manote, kad žaidimams su televizoriumi būtina nusipirkti kokį nors žaidimų priedėlį, tai klystate. Pirma, tai brangu, antra – žaisdami praleisite vertingą lavinamąją programą. Kita vertus, pripažinkite – net geras dokumentinis filmas dažnai šiek tiek migdo ir kviečia įsmeigus nosį į išmanųjį telefoną pradėti ką nors žaisti jame.

Programėlė „Play TV” iškart išsprendžia kelias problemas. Pirma – gali ramiai žaisti su televizoriumi netepliodamas jo ekrano. Antra – laidos metu įsmeigęs nosį į išmanųjį telefoną ne tik nieko neprarandi, bet netgi sužinai daugiau. Dokumentiniai filmai, kurių metu „Lietuvos ryto” televizija ir siūlo žaisti klausimų ir atsakymų žaidimą, bus naudingesni.

Be to, azartiškai varžydamasis gali laimėti tikros kavos puodelį. Treniruotis galima ir atsakinėjant į klausimus ir be televizoriaus. Visi teisingi atsakymai kaupia taškus, tad net nelaimėję, ilgainiui ką nors gaus.

Pamatei klausimą televizoriaus ekrane, per 45 sekundes pasirinkai teisingą atsakymą iš telefono ekrane esančių variantų ir gauni tašką. Laidos metu pateikiama 10 klausimų. 10 greičiausiai teisingai į juos atsakiusių žiūrovų (aišku, prisiregistravusių savo elektroniniu paštu, kitaip žaisti galėsi, tik prizo negausi), kasdien gaus po puodelį kavos.

Nelaimėję kaups taškus. Už 10 taškų galima nusipirkti vieną teisingą atsakymą. Taigi surinkęs 100 taškų tik žioplys negaus nemokamos kavos. Ką čia kalbėti – pabandyti nieko nekainuoja, o kavos kvapas – tikrai malonus atlygis už žaidimus prie televizoriaus. 

Įsitraukti į intelektualius žaidimus siūloma garsiausių BBC, „Discovery“, „Central Partnership“ ir kt. įvertintų dokumentinių filmų premjerų metu.

Programėlę „Play TV“ jau dabar visiškai nemokamai gali atsisiųsti visi išmaniųjų įrenginių „Android“ ir „Apple“ turėtojai atitinkamai iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Išmanioji programėlė „Play TV“ buvo sukurta bendradarbiaujant „Lietuvos ryto“ televizijai ir naujienų portalui lrytas.lt. Pasak portalo direktoriaus Ričardo Baltaduonio, jau netrukus galima tikėtis ir daugiau interaktyvių naujovių.

„JAV atliktas tyrimas parodė – net 86 proc. žmonių žiūrėdami televizijos programas tuo pat metu naudojasi kompiuteriu arba telefonu. Užsienyje – tai jau kasdienybė, Lietuvoje – dar naujovė. Nusprendėme užimti lyderio poziciją dar neišnaudotoje rinkoje. Dokumentika – tik pradžia. Sezonui įsibėgėjus žiūrovus kviesime įsitraukti ir į daugiau intelektualaus turinio programų“, – pasakoja R.Baltaduonis.

Rinkti taškus ir konkuruoti su sumaniausiais „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovais kol kas bus galima darbo dienomis 18 val. 55 min. Klausimas pasirodys televizoriaus ekrane, o atsakymą kuo greičiau reikės pasirinkti „Play TV“ programėlėje. Teisingas atsakymas – 1 taškas, o net 10 žaidėjų greičiausiai surinkę 10 taškų kasdien laimės po nemokamą puodelį kavos iš „Caif Cafe“.

Norintys laimėti prizus turės užsiregistruoti išmaniojoje programėlėje nurodydami savo el.pašto adresą arba susieję ją su socialinio tinklo „Facebook“ paskyra.

Pasak R.Baltaduonio, nuo šiol darbo dienų vakarais „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai ne tik matys išskirtinai kokybišką turinį, bet ir, tikėtina, esminius dokumentinių filmų serijos faktus įsimins kur kas geriau.

Jau šiandien, pirmadienį, 18 val. 55 min. – pirmasis interaktyvus žaidimas. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – BBC dokumentinė juosta „Paskutinės princesės Dianos gyvenimo dienos“. Tiesa, ją tiesiogiai bus galima žiūrėti ir televizijoje internete tv.lrytas.lt.

Programėlė „Play TV“ veiks ir ne eterio metu – bus galima treniruotis kitos dienos žaidimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.