Į „BlackBerry“ žvalgosi ir buvęs „Apple“ vadovas

„BlackBerry“ šių pranešimų nekomentuoja, praneša „Reuters“.

Rugsėjo mėnesį „BlackBerry“ paskelbė apie preliminarų susitarimą parduoti savo akcijų už 4,7 mlrd. JAV dolerių.<br>AP nuotr.
Rugsėjo mėnesį „BlackBerry“ paskelbė apie preliminarų susitarimą parduoti savo akcijų už 4,7 mlrd. JAV dolerių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 24, 2013, 8:34 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:41 PM

Pats J.Sculley interviu laikraščiui nuo tiesioginio atsakymo į klausimą dėl galimo „BlackBerry“ įsigijimo susilaikė, tačiau pareiškė, kad ilgą laiką naudojasi šios kompanijos išmaniaisiais telefonais ir yra jų gerbėjas. „BlackBerry“ turi didelį potencialą, - pareiškė J.Sculley interviu „The Globe and Mail“, - tačiau be patyrusių žmonių šiame versle ir be strateginio plano bendrovei išnaudoti jį bus sunku“.

„BlackBerry“ šių pranešimų nekomentuoja, praneša „Reuters“.

J.Sculley 1970-1983 m. buvo vienas iš „PepsiCo“ vadovų. Iš „PepsiCo“ jis perėjo į „Apple“, kur iki 1993 m. ėjo generalinio direktoriaus pareigas.

Rugsėjo mėnesį „BlackBerry“ paskelbė apie preliminarų susitarimą parduoti savo akcijų už 4,7 mlrd. JAV dolerių vienam iš Kanados investicijų konsorciumų - „Fairfax Financial Holdings“. Jis jau valdo apie 10 proc. „BlackBerry“ akcijų.

Anot „The Wall Street Journal“, be „Lenovo“ ir „Fairfax“, susidomėjimą Kanados gamintoja taip pat parodė JAV investicinis fondas „Cerberus Capital Management“ ir vienas iš „BlackBerry“ steigėjų - Mike'as Lazaridis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.