Džiugi žinia „Galaxy S 3“ ir „Galaxy Note 2“ savininkams

„Samsung“ niekada negarsėjo dideliu operacinių sistemų atnaujinimo operatyvumu, tačiau šį sykį pasistengė – kompanija paskelbė, kad pradėtas platinti „Android 4.3“ atnaujinimas kai kuriems senesniems išmaniesiems telefonams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2013, 8:45 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:13 PM

Be naujausios „Android Jelly Bean“ versijos, kartu su programinės įrangos atnaujinimu telefonai gaus naujausias funkcijas bei programas, pristatytas su „Galaxy Note 3“. Svarbiausia, gavę naują programinę įrangą telefonai bus suderinami su „Galaxy Gear“ išmaniuoju laikrodžiu!

Apie atnaujinimą „Samsung Electronics“ pranešė spalio 31 d. „Android 4.3“ operacinė sistema ir galimybė naudotis išmaniuoju laikrodžiu bus diegiama „Galaxy S 4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniuosiuose telefonuose visame pasaulyje. Priklausomai nuo šalies ir paslaugų tiekėjo, „Galaxy Gear“ taip pat bus galima naudoti su „Galaxy S4 mini“, „S4 Active“, „Mega 5.8“, „Mega 6.3“ bei „S4 Zoom“.

„Galimybė suderinti „Galaxy Gear“ su daugiau „Galaxy“ linijos modelių atspindi mūsų kertinę nuostatą vartotojams teikti kuo įvairesnes mobiliąsias paslaugas, – sakė „Samsung Electronics“ IT ir mobiliųjų įrenginių padalinio vadovas JK Shinas. – Tobulindama ir gausindama „Galaxy“ funkcijų rinkinį, „Samsung“ „Galaxy Gear“ naudotojams siekia suteikti daugiau neapribotų išmaniųjų galimybių.“

„Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ savininkai įsigiję „Galaxy Gear“ galės atsiliepti ir patys skambinti pakeldami ranką prie ausies, žvilgtelėję į rankos riešą peržiūrėti atėjusias žinutes bei pranešimus. Iš „Samsung Apps“ galima be vargo parsisiųsti svarbiausias socialinių tinklų programėles išmaniajam telefonui ir naudojant „Galaxy Gear“ bendrauti socialiniuose tinkluose.

Apyrankėje įmontuotas 1,9 mln. taškų fotoaparatas leidžia fiksuoti vaizdus tiesiog palietus „Galaxy Gear“ ekraną, o nuotraukos automatiškai išsaugomos pagrindinio įrenginio atmintyje.

„Galaxy Gear“ įdiegta žingsniamačio programėlė leidžia valdyti pagrindinį įrenginį ir atkurti muzikos kūrinius. Be to, tai dar ir laikrodis su 10 skirtingų laiko atvaizdavimo ekranų.

Ir tai ne viskas… „Samsung Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ įdiegtas operacinės sistemos „Android 4.3“ atnaujinimas ir naujos „Samsung“ funkcijos bei programos:

· „Samsung KNOX“ – ir verslui, ir asmeniniam naudojimui skirtas saugumo sprendimas, leidžiantis viename įrenginy susikurti po atskirą aplinką darbui ir namams. Tiesa, „Galaxy S 3 3G“ šį atnaujinimą gaus tik tam tikrose šalse.

· „Smart Switch“ leidžia patogiai ir patikimai siųsti turinį iš kitų išmaniųjų telefonų į „Samsung“ įrenginius.

· „HomeSync“ leidžia patikimai saugoti turinį, juo dalintis ir mėgautis nepriklausomai nuo buvimo vietos.

· „Group Play 2.5“ padės dalintis vaizdo įrašais tarp „Samsung“ įrenginių.

Atnaujinimo pateikimo laikas priklauso nuo šalies bei paslaugų teikėjo, tad tikslaus laiko, kad jo sulauks Lietuvoje gyvenantys šių įrenginių savininkai, „Samsung“ nepraneša. Lieka į kompiuterius įsidiegti „Kies“ programėlę ir palaukti, kada ji praneš, kad atnaujinimas jau gautas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.