Lietuvių kuriamas elektroninis žurnalas pelnė prestižinį apdovanojimą

Lietuvių kuriamas elektroninis žurnalas „Llamas’ Valley“ tarptautiniuose apdovanojimuose „Digital Magazine Awards 2013“ pelnė antrąją vietą „Geriausio moterims skirto žurnalo“ kategorijoje. Prestižinio konkurso nugalėtojai praėjusią savaitę paskelbti Londone.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2013, 2:27 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:00 AM

„Digital Magazine Awards“ yra reikšmingiausi tarptautiniai žurnalų apdovanojimai. Šių apdovanojimų tikslas – įkvėpti visuomenę ir pristatyti reikšmingiausius skaitmeninių žurnalų industrijos pasiekimus bei jų autorius. Apdovanojimai susikirstyti į kategorijas, jos apima įvairius žanrus: nuo technologijų, sporto ar kelionių iki gyvenimo būdo, maisto ir mados. Šiemet į prestižinius apdovanojimus pretendavo leidiniai iš daugiau nei 40 šalių. Tarp jų – tokie garsūs vardai, kaip „Wired“,„The Economist“,„Esquire“, „Jamie Magazine“.

Lietuvių kuriamas žurnalas „Llamas’ Valley“ pretendavo į geriausio 2013 m. moterims skirto gyvenimo būdo žurnalo vardą. „Llamas’ Valley“ pateko į konkurso finalą ir tarp dešimties geriausių metų leidinių pelnė antrąją vietą, nusileisdamas tik planšetinių kompiuterių „iPad“ vartotojams skirtam žurnalui „Katachi“. Pastarasis leidinys tapo ir absoliučiu konkurso „Digital Magazine Awards“ nugalėtoju, jis pripažintas geriausiu metų leidiniu.

Žurnalas „Llamas’ Valley“ pradėtas leisti pradėjusių metų pabaigoje. Leidinį galima skaityti internete, taip pat sukurta interaktyvi žurnalo versija planšetinių kompiuterių „iPad“ vartotojams. Lietuvių kuriamą žurnalą leidžia tarptautinė komanda. Leidinys ypač populiarus Skandinavijos šalyse, Didžiojoje Britanijoje, kitose Vakarų Europos šalyse.

„Žinia, kad esame pripažinti antru geriausiu elektroniniu moterišku žurnalu pasaulyje, mums buvo absoliučiai netikėta ir be galo maloni, - teigia žurnalo „Llamas’ Valley“ įkūrėja ir vyriausioji redaktorė Algė Ramanauskienė. – Esame tikri, kad leidžiame kokybišką produktą, tačiau jo tarptautinę plėtrą stengėmės vertinti realistiškai – turėjome mažai vilčių, kad, pasaulis mūsų leidinį pastebės ir įvertins taip greitai. Bet tai įvyko ir esame be galo laimingi. Tai tik paskatins mus kurti dar geresnį žurnalą.“

Žurnalo „Llamas’ Valley“ įkūrėjai, kompanija „Zubizu projects“, taip pat leidžia Lietuvos auditorijai skirtą elektroninį dizaino ir gyvenimo būdo žurnalą „Lamų slėnis“. 2012 m. kompanija dalyvavo pradedančiųjų verslų akseleratoriuje „StartupHighway“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.