LG televizoriuose diegs „webOS“ platformą

„LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad savo išmaniuosiuose televizoriuose diegs operacinę sistemą „webOS“. Prieš metus iš „Hewlett-Packard“ (HP) įsigyta ir televizoriams pritaikyta „webOS“ demonstruojama parodoje „CES 2014“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 12:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:59 PM

Ši sistema leis televizorius valdyti intuityviau ir paprasčiau, padidins suderinamumą su kitais įrenginiais, be to, ji suteiks daugiau laisvės programėlių kūrėjams.

„WebOS“ bus įdiegta į daugiau nei 70 proc. šiais metais pagamintų LG „Smart TV“ televizorių ir palengvins išmanios televizijos naudojimą. Sistema akimirksniu atpažins kada ir iš kokio įrenginio prisijungiama prie televizoriaus bei atitinkamai pateiks vartotojui nustatymų meniu.

Viena iš savičiausių „webOS“ savybių yra „Launcher“ – iš kairės į dešinę slenkantis meniu ekrano apačioje. Jis leidžia perjungti televizijos programas, „Smart TV“ turinį ir išorinėse laikmenose saugomą informaciją negrįžtant į pagrindinį ekraną. Taip galima žiūrėti laidas, žaisti ar naršyti internete ir tuo pačiu metu ieškoti bei siųsti informaciją.

Specialus „Live“ meniu gali būti atveriamas žiūrint televiziją – jis leidžia pasirinkti kanalus, ieškoti informacijos, gauti rekomendacijas.

Atnaujintai „Smart TV“ platformai pritaikytas specialus meniu „Today“. Tai turinio rekomendavimo paslauga, siūlanti praleistas populiarias televizijos laidas, programas, filmus.

„WebOS“ turi prieigą prie „LG Store“ esančios programėlių kolekcijos, leidžia greitai rasti daugiausiai žiūrimas ar siunčiamas televizijos programas, filmus, žaidimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.