Šiais metais ir toliau karaliaus „Android“

Po labai sėkmingų metų, „Android“ operacinei sistemai pranašaujama dar didesnė sėkmė. Šiais metais, manoma, kad bus parduota daugiau nei milijardas įrenginių su „Android“ operacine sistema.

Šiais metais „Android“ ir toliau išliks lyderė išmaniųjų įrenginių rinkoje.<br>123rf nuotr.
Šiais metais „Android“ ir toliau išliks lyderė išmaniųjų įrenginių rinkoje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Jan 8, 2014, 12:24 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:50 PM

Šiais metais ir toliau didės nešiojamųjų, planšetinių kompiuterių bei išmaniųjų telefonų pasiūla. Kalbama, kad pardavimai turėtų padidėti 7,6 procentų lyginant su 2013 metais, o tai reiškia, kad iš viso turėtų būti parduota apie 2,5 milijardo įrenginių.

„Android“ ir toliau išliks lyderė išmaniųjų įrenginių rinkoje. Ji prieš savo konkurentus įgyja pranašumą dėl gaminamų pigiųjų telefonų, kurie naudoja „Android“.

Nors „Google“ kompanijos operacinė sistema neturi didelio pasisekimo didžiuosiuose produktuose (pvz., nešiojamieji ar namų kompiuteriai), tačiau tokios kompanijos kaip „Lenovo“ ar „Hawlett-Packard“ turėtų padėti „Android“ įsitvirtinti ir šioje srityje. Šių metų „CES 2014“ parodoje jau pristatyti kompiuteriai, galintys turėti dvi operacines sistemas. Taip pat „Android“ pamažu keliasi į išmaniuosius TV bei automobilius.

Šie metai taip pat turėtų būti geresni „Windows“ sistemai. Pranašaujama, kad 2014 m. bus parduota apie 360 milijonų įrenginių, kurie naudos „Windows“ operacinę sistemą.

Nors dauguma analitikų kadaise pranašavo „Windows Phone“ žlugimą, pastaroji gali pasigirti didėjančiais pardavimais. Šią operacinę sistemą gelbsti telefonų gamintoja „Nokia“, kuri pristatė ne vieną puikų „Windows Phone“ telefoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.