„Qualcomm“ naujovė: rašai popieriuje – matai ekrane

Kuomet kompanija „Qualcomm“ anonsavo savo „Ultra Sound NotePad“ įrenginį, jis sudomino daugumą naujausių technologijų entuziastų. Galimybė rašyti ant popieriaus ir perkelti vaizdą į skaitmeninį formatą nėra naujovė, tačiau kompanija pažadėjo, kad tai vyks realiu laiku: jokio vėlavimo ir jokios papildomos įrangos.

Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Jan 9, 2014, 12:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:37 PM

Technologijų parodoje „CES 2014“ kompanija demonstruoja, kad tai atlikti pajėgus naujasis procesorius „Snapddragon 805“.

Iš tiesų šiai naujovei reikės bet kokio prietaiso su naujausiu ir galingiausiu „Snapddragon 805“ procesoriumi bei specialaus mikrofono, kuris gali užfiksuoti sklindančias vibracijas, kurias sukelia rašiklis. Tai leis jums įprastu būdu piešti ar rašyti ant šalia esančio lapo, o jūsų šedevras realiu laiku bus perkeliamas į planšetinį kompiuterį.

Vienintelis reikalavimas, norint naudotis šia technologija – planšetinis kompiuteris turi būti padėtas šalia esančių rašymui skirtų lapų, bei turi būti tame pačiame aukštyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.