Technikos parduotuvės supirks nereikalingus telefonus, kompiuterius ir grotuvus

Prekybos tinklai „Topo centras“ ir „Euronics“ pradeda teikti naują paslaugą – išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių bei nešiojamųjų muzikos grotuvų supirkimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2014, 2:26 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:30 PM

„Supirkimo paslaugą nuspręsta teikti pastebėjus, kad žmonės nenoriai atiduoda utilizavimui senus ar nenaudojamus telefonus ir planšetinius kompiuterius. Parduodant šiuos prietaisus per individualius skelbimus pirkėjams kyla rizika susidurti su sukčiavimo atvejais, taigi ne kiekvienas nori rizikuoti. Todėl mes siūlome šių prietaisų savininkams nenaudojamą techniką parduoti mūsų prekybos tinklams“, – apie naujos paslaugos atsiradimą pasakojo bendrovės „TC prekyba“ atstovė Lina Mažeikienė.

„Topo centro“ ir „Euronics“ parduotuvėse visi norintys jau gali parduoti nereikalingus, nebenaudojamus ar net neveikiančius išmaniuosius telefonus, kai kurių („Amazon“, „Apple“, „Asus“, „Blackberry“, „Dell“, „Microsoft“, „Motorola“, „Samsung“) gamintojų planšetinius kompiuterius, „iPod“ MP3 grotuvus.

Įkainojant atnešto veikiančio išmaniojo telefono, planšetės ar „iPod“ grotuvo vertę bus atsižvelgta į pagaminimo metus, gamintojo modelį, įrenginio būklę, sudėvėjimą. Įrenginių vertė nustatoma remiantis tiksliai apibrėžtais kriterijais.

Klientas už parduotą prietaisą gaus atitinkamos sumos kuponą, kurį panaudos įsigyjant „Topo centro“ ar „Euronics“ parduotuvėse siūlomas prekes. Neveikiantys prietaisai iš klientų bus superkami už simbolinę 1 lito kainą, o įrenginių priedai – surenkami nemokamai.

Bendrovė ,,TC prekyba“ tikisi, kad ši galimybė paskatins Lietuvos gyventojus nebekaupti nereikalingų, neveikiančių prietaisų. Bet kurioje „Topo centro“ ir „Euronics“ parduotuvėje neatlygintinai galima priduoti ir kitus nebeveikiančius ar nebereikalingus tiek stambios, tiek ir smulkios buities technikos prietaisus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.