Žmogų iš akių atpažinsiantis „Samsung Galaxy S5“ bus išleistas balandį

Jei naujo „Samsung“ išmaniojo flagmano „Galaxy S5“ laukėte vasarį, teks nusivilti – kompanija teigia, kad įrenginys bus pristatytas keliais mėnesiais vėliau. Taip pat užsimenama, kad telefonas gali turėti akių skenavimo funkciją, kuri leis atpažinti įrenginio savininką.

„Galaxy S5“ prekyboje pasirodys kovo arba balandžio mėnesį.<br>AP nuotr.
„Galaxy S5“ prekyboje pasirodys kovo arba balandžio mėnesį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:38 PM

„Samsung“ mobiliųjų technologijų padalinio viceprezidentas Lee Young Hee agentūrai „Bloomberg“ patvirtino, kad „Galaxy S5“ prekyboje pasirodys kovo arba balandžio mėnesį.

Gali būti, kad telefonas bus pristatytas kovą, o prekyboje pasirodys balandį – panašiai kaip „Galaxy S4“.

Artimiausiais mėnesiais žadama pristatyti ir patobulintą išmaniojo laikrodžio „Galaxy Gear“ versiją. „Samsung“ atstovas užsiminė, kad jis bus funkcionalesnis, taip pat numatoma pakeisti jo dizainą.

Lee Young Hee kalbėjo ir apie tai, kad kompanija aktyviai dirba su akies rainelės atpažinimo technologijomis – gali būti, kad jos bus panaudotos „Galaxy S5“, kaip atsakas pirštų atspaudų skeneriui telefone „iPhone 5S“. Tiesa, pats „Samsung“ atstovas garantijų dėl to nesuteikė.

Internautai taip pat pastebėjo naują „Samsung“ dizaino patentą, kuriuo remdamiesi sukūrė vaizdus, kaip galėtų atrodyti naujasis „Galaxy S5“ (juos pamatysite paspaudę čia).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.