Kanadietis leidžia internautams išrinkti dukros vardą, o šie tyčiojasi

Žmonės savo vaikams vis dažniau suteikia keistus, retus, neįprastus vardus, o vienas kanadietis nusprendė nesivarginti ir šią misiją patikėjo interneto naršytojams. Jis savo dukrai žada suteikti tokį pirmąjį ir antrąjį vardą, kokį išrinks žmonės.

Panašu, kad kanadiečiui Stephenui gali teikti gailėtis, patikėjus interneto bendruomenei išrinkti vardą būsimai jo dukrai.<br>AP nuotr.
Panašu, kad kanadiečiui Stephenui gali teikti gailėtis, patikėjus interneto bendruomenei išrinkti vardą būsimai jo dukrai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 3:56 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:34 PM

„Sveiki, mano vardas Stephenas ir, nors mano žmona tuo labai abejoja, aš nusprendžiau leisti interneto naršytojams išrinkti vardus mano dukrai“, – rašo vyras, tam specialiai sukūręs interneto svetainę Namemydaughter.com.

Mergaitė turėtų gimti balandžio 2 dieną, iki tada ir bus priimami balsai. Apsidrausdamas, kad dukra nebūtų pavadinta necenzūriniais ar įžeidžiančiais žodžiais, Stephenas pabrėžia, kad galutinį sprendimą priims jis ir žmona.

Balsuoti už kiekvieną pasiūlytą vardą galima po kartą per dieną.

Kad ir kaip įdomiai skamba ši idėja, vos prieš kelias dienas atidaryta svetainė jau sulaukė piktavalių dėmesio – jie sugebėjo aptikti net kelias saugumo spragas, kuriomis pasinaudodami pakeitė balsavimo rezultatus.

Straipsnio publikavimo metu populiariausi pirmieji vardai yra šie: Amelia, Cthulhu (liet. Ktulu – išgalvota dievybė, snaudžianti Ramiojo vandenyno dugne, bet galinti veikti žmogaus protą), Laquisha, Megatron (robotas iš „Transformerių“), Luna, Zelda, Charlotte, Not Zelda (liet. ne Zelda), Slagathor (slengas, liet. šlykšti boba), Streetlamp (liet. gatvės lempa).

Populiariausi antrieji vardai: All-Spark („Transformerių“ pasaulyje tai – roboto siela), Mae, Rose, Le-Dash-A (angl. dash – brūkšnys), Doge (taip vadinami šiuo metu populiarūs memai su Šiba inu veislės šunimis), Salad (liet. mišrainė), Grace, Sage, Of-The-Sea (liet. iš jūrų), Titanium (liet. Titanas).

Jei norite padėti (o gal pakenkti) būsimiems tėvams, balsuoti galite šiame tinklalapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.