Atsistatydino „Yahoo“ administracijos direktorius

„Yahoo“ generalinis administracijos direktorius Henrique de Castro netikėtai paliko kompaniją, kurioje išdirbo vos kiek daugiau nei metus, informuoja BBC.

H.de Castro buvo vyriausiasis pareigūnas, atsakingas už „Yahoo“ pardavimus ir už ryšių su pagrindiniais reklamos klientais palaikymą.<br>„Reuters“ nuotr.
H.de Castro buvo vyriausiasis pareigūnas, atsakingas už „Yahoo“ pardavimus ir už ryšių su pagrindiniais reklamos klientais palaikymą.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2014, 9:05 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:39 AM

Antrasis pagal svarbą kompanijos vyriausiasis pareigūnas savo postą palieka šią savaitę. Priežastys neskelbiamos.

Jo atsistatydinimas dar labiau apsunkina kompanijos pastangas atgaivinti pardavimus, augant vis aršesnei konkurencijai tarp svetainių.

Be to, šis pasitraukimas gali brangiai kainuoti „Yahoo“ direktorei Marissai Mayer. H.de Castro yra vienas iš geriausiai apmokamų vadovų Silicio slėnyje ir gali tikėtis milijoninės išeitinės kompensacijos.

Anot kai kurių šaltinių, pastaruoju metu tarp jo ir M.Mayer tvyrojo įtampa.

H.de Castro buvo vyriausiasis pareigūnas, atsakingas už pardavimus ir už ryšių su pagrindiniais reklamos klientais palaikymą.

Tačiau kompanijai sunkiai sekėsi padidinti pajamas iš reklamos. Be to, „Yahoo“ sumažino savo 2013 finansinių metų pelno prognozę praėjusių metų spalį.

„Yahoo“ akcijos trečiadienio prekybos pabaigoje nukrito 0,6 procento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.