„LG G Flex“ lenktu ekranu Lietuvą pasieks jau vasarį

Telefonai lenktais ekranais iš keistų naujienų skyrelių žengia į Lietuvos parduotuves. „G Flex“ – pirmasis pasaulyje telefonas lenktu korpusu ir ekranu – jau kitą mėnesį pasieks didžiųjų Europos rinkų parduotuves. Džiugu, kad „LG Electronics“ nutarė juo prekiauti ne tik Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Švedijoje, Austrijoje, bet ir Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 3:51 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:53 AM

„Aukštos klasės telefonas „G Flex“ – tai mūsų pirmas didelis žingsnis lenktų ekranų telefonų rinkoje. Siūlome vartotojams naują išmaniųjų segmentą, kuris sustiprins mūsų, kaip kompanijos, pozicijas rinkoje“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Pagaminti lenktą telefoną tapo įmanoma pradėjus diegti P-OLED (lankstaus plastiko OLED technologijos) ekranus. „LG G Flex“ pritaikytas 6 colių įstrižainės, HD raiškos (1280 x 720 taškų) plačiausias lankstus ekranas, skirtas išmaniesiems telefonams.

Kita unikali „LG G Flex“ savybė – galinė jo korpuso dalis turi „save gydančią“ dangą, kuri sumažina nuo kasdieninio naudojimo atsirandančius įbrėžimus.

Daugelis kitų 177 g. sveriančio ir 3500 mAh talpos nekeičiama baterija aprūpinto telefono savybių – įprastos aukščiausios klasės „Android“ įrenginiams: 2,26 GHz keturių branduolių „Snapdragon 800“ procesorius, 2 GB sparčiosios ir 32 GB vidinės atminties, 13 mln. tšk. raiškos galinė bei 2,1 mln. tšk. priekinė kameros.

Telefono vartotojo sąsaja taip pat turi unikalių savybių. „QTheatre“ leidžia įjungti fotoaparatą ar vaizdo įrašus užrakintame ekrane, „Dual Windows“ ekraną suskirsto į kelias dalis, o „Swing Lockscreen“ specialiai sukurta keisti vaizdus užrakintame lenktame ekrane.

Gamintojo teigimu, lenktas dizainas sumažina nuotolį tarp burnos ir mikrofono, kai įrenginys laikomas prie ausies. Kiek tai svarbu, galėsime nuspręsti tik palaikę jį rankoje. Ir tik palaikę kišenėje suprasime, ar tai nėra nepatogu. Tačiau akivaizdu, kad dabar toks telefonas labiausiai domins norinčius išsiskirti – praktinė atsiradusios technologijos nauda paaiškės (arba ne) vėliau.

Stebina tik, kad naujausios kartos telefone pardavimo momentu suksis jau ne naujausia „Android Jelly Bean 4.2.2“ operacinė sistema, o ir ekrano raiška nusileidžia įprastiems įrengiamiems tokios klasės telefonuose.

Telefono spalvą „LG“ vadina „Titanine pilka“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.