„Sharp“ pristatė antrosios kartos „Big Pad“ monitorius

„ISE 2014“ parodoje „Sharp“ kompanija paskelbė pradedanti prekybą antrosios kartos „Big Pad“ jutiklinių monitorių serija. Šiuos prietaisus galima naudoti susirinkimų, konferencijų, paskaitų ar projektus vykdančių grupių susitikimų metu, kaip mokomąsias ir pristatymų priemones arba kaip interaktyviąją darbo erdvę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-05 12:57, atnaujinta 2018-02-16 16:41

„Šie prietaisai, tradicinius posėdžius, susitikimus ar konferencijas pavertę interaktyviais renginiais, turi įtakos ne tik jų patrauklumui, tačiau ir efektyvumui. Dvejus metus ieškojome būdo, kuris leistų patobulinti mūsų „Big Pad“ monitorius, ir sukūrėme naujus šių monitorių modelius. Jų valdymas yra dar paprastesnis, o naudojimas patogesnis“, – sakė Christianas Schwaigeris, „Sharp Visual Solutions Europe“ viceprezidentas.

Antrosios kartos „Big Pad“ monitoriai leidžia tuo pat metu belaidžiais jutikliniais rašikliais rašyti keturiems vartotojams. Kiekvieno jutiklinio rašiklio profilis, įskaitant pasirinktą spalvą, atpažįstamas nepriklausomai. Naujųjų monitorių ekranas yra patobulintas, padidintas jo atsparumas pirštų atspaudams, įbrėžimams bei šviesos atspindžiams. Jis gali tuo pat metu atpažinti iki dešimties prisilietimo taškų.

Taip pat ekrane esančia informacija galima dalintis su susirinkimo dalyviais, kurie dalyvauja jame nuotoliniu būdu. Programa „Touch Display Link 2.0“ leidžia persiųsti visą informaciją tarp „Big Pad“ monitoriaus ir planšetinio kompiuterio, tradicinio kompiuterio, kitų biurų ir darboviečių, panaudojant vietinį įmonės tinklą.

Antrosios kartos „Big Pad“ monitoriai turi 60 arba 70 colių ekranus. Prekyboje Europos rinkoje jie pasirodys 2014 m. balandžio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.