Sparčiausias pasaulyje sisteminis fotoaparatas „Sony a6000“

Balandžio mėnesį mūsų parduotuves pasieksiantis naujas sisteminis fotoaparatas „α6000“ veikia netgi greičiau už daugelį profesionalams skirtų DSLR tipo fotokamerų. Jame įdiegta „Fast Hybrid AF“ sistema ieškiklyje atsidūrusių objektų vaizdą leidžia sufokusuoti per 0,06 sekundės. Taigi, norintys fotografuoti 11 kadrų per sekundę sparta ir gauti tiksliai sufokusuotą vaizdą kiekviename kadre jau galės džiaugtis sisteminių fotoaparatų lengvumu ir kompaktiškumu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 4:53 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:51 AM

Sony“ mano, kad šis fotoaparatas ne vienam fotografui taps įrenginiu, kurio ilgai laukė. „Fast Hybrid AF“ užtikrina fenomenalias fokusavimo galimybes derindama du autofokusavimo būdus – atskirų taškų optinės fazės nustatymo jutiklį ir didelio tikslumo kontrastinį fokusavimą.

Kompaktiškajame „α6000“ yra ir daugiau pažangių funkcijų. Didelio šviesumo „OLED Tru-Finder“ ekranėlyje realiuoju laiku peržiūrėsite fokusavimo, šviesumo ir kitus nustatymus. 24,3 mln. taškų vaizdo jutiklis „Exmor APS HD CMOS“ ir vaizdo apdorojimo procesorius „BIONZ X“ užtikrina išskirtinį tekstūros detalumą kiekvienoje nuotraukoje.

Fotoaparato korpuso viršuje įrengti režimo pasirinkimo ir valdymo ratukai leidžia greitai parinkti optimalius nustatymus, o 7 programuojami mygtukai – akimirksniu pasinaudoti bet kuria iš 43 priskiriamų funkcijų. Fotoaparate yra ir integruota blykstė.

Integruotas NFC lustas ir „Wi-Fi“ ryšys leidžia vienu prisilietimu susieti šį fotoaparatą su bet kuriuo „Android“ telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. Juose paleidę nuotolinio valdymo programėlę „Smart Remote Control“ galėsime per atstumą valdyti fotoaparato užraktą ar peržiūrėti nuotraukas.

„α6000“ ir pats turi išmanių funkcijų. „Sony“ fotoaparatams skirtoje programėlių parduotuvėje „PlayMemories Camera Apps“ vis daugėja nemokamų ir mokamų programėlių, išplečiančių kūrybinio fotografavimo galimybes.

Pirkėjams bus siūlomi juodos ir titano atspalvių fotoaparato modeliai.

Kitos „Sony“ fotonaujienos

Taupesni, tačiau  mėgstantys fotografuoti kokybiškiau, negu išgali telefonas, jau kovo mėnesį galės pasidomėti kitomis „SONY“ naujovėmis.

Itin kompaktiškame fotoaparate „HX60V“ įdiegtas galinio apšvietimo vaizdo jutiklis „Exmor R CMOS“, „Sony G Lens“optika ir triskart spartesnis vaizdo apdorojimo procesorius „BIONZ X“. Be to, šis miniatiūrinis fotoaparatas gali optiškai priartinti vaizdą 30 kartų.

„HX400V“ apie papildomų objektyvų naudojimą leis pamiršti visiems laikams. 50 kartų siekiantis optinis priartinimas ir iki 100 kartų vaizdą priartinanti „Clear Image Zoom“ funkcija. Optinio stabilizavimo sistema „Optical SteadyShot“ ir „Intelligent Active Mode“ režimas. Fotoaparate įrengti „ZEISS Vario-Sonar T*“ optikos elementai, didelės 20,4 mln. taškų raiškos atvirkštinio apšvietimo vaizdo jutiklis „Exmor R CMOS“.

Be to, „HX400V“ naudoja vaizdo pagerinimo technologijas, kurios iki šiol buvo sutinkamos tokiuose prestižiniuose „Sony“ modeliuose kaip „RX10“ ir visakadriniame „α7“. Fotoaparatas turi „Wi-Fi“ ir NFC ryšio lustus, per kuriuos jį galima susieti su mobiliaisiais įrenginiais, taip pat GPS imtuvą, leidžiantį kiekvienai nuotraukai priskirti geografinės vietos informaciją.

Fotoaparato modelis „H400“ išsiskiria didžiausiomis optinėmis priartinimo galimybėmis tarp visų kompaktinės klasės fotoaparatų – vaizdą jis leidžia priartinti iki 63 kartų, o jo objektyvas nuo plataus kampo gali ištįsti iki supertelefoto režimo (24,5-1550 mm atitikmuo 35 mm tipo fotoaparatuose).

Naujasis „WX350“ yra mažiausias ir lengviausias kompaktinės klasės fotoaparatas pasaulyje, turintis 20 kartų optinio priartinimo galimybę. Šia įdiegta vaizdo stabilizavimo funkcija „Optical SteadyShot“ ir „Intelligent Active Mode“ režimas, 18,2 mln. taškų raiškos vaizdo jutiklis „Exmor R CMOS“ ir spartus vaizdų apdorojimo procesorius „BIONZ X“.

Fotoaparato baterija vienu įkrovimu leidžia padaryti net iki 470 kadrų, o pasitelkus tokius vaizdo efektus kaip „Beauty Effect“ galima nepastebimai pagražinti nuotraukose užfiksuotų žmonių išvaizdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.