„Office Online“: biuro programos interneto naršyklėje

„Microsoft“ ketvirtadienį pristatė „Office Online“ bei atnaujintą Office.com portalą. „Office Online“ – tai buvusi „Office Web Apps“ platforma, leidžianti interneto naršyklėje naudotis „Office“ paketo programomis. Nuo šiandien vartotojai galės nemokamai naudotis jomis Office.com portale.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 12:20 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:33 AM

Kartu atsinaujino ir portalas Office.com, kuriame vartotojai ne tik lengviau ras „Word“, „Excel“ ir kitas „Office Online“ programas, bet ir vienoje vietoje turės visą reikalingą informaciją apie darbą su „Office“ programomis.

Atnaujintame portale taip pat pateikti patarimai, kaip pradėti naudotis „Office Online“. Naudojantis parengtais šablonais galima iškart sukurti savo dokumentus ir patogiai pasiekti juos naudojant „OneDrive“.

„Atnaujinta „Office Online“ – tai dar vienas „Microsoft“ strategijos įgyvendinimo žingsnis, užtikrinantis vartotojų galimybę bet kada pasiekti savo dokumentus ir redaguoti juos įvairiais įrenginiais“, – rašoma „Microsoft“ pranešime spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.