„MWC 2014“: „Samsung“ atnaujino išmaniuosius laikrodžius

Mobiliųjų technologijų konferencijos „Mobile World Congress 2014“ („MWC 2014“) išvakarėse, sekmadienį, kompanija „Samsung“ pristatė naujus išmaniuosius laikrodžius – „Gear 2“ ir „Gear 2 Neo“. Bendrovė nurodo, kad jie sukurti siekiant pakelti išmaniųjų nešiojamųjų įrenginių patogumą ir stilių į aukštesnį lygį.

„Gear 2“ ir „Gear 2 Neo“ išmanieji laikrodžiai yra lengvi, stilingi, su aukščiausios kokybės apdaila, atspindinčia šiuolaikines tendencijas.<br>„Samsung“ nuotr.
„Gear 2“ ir „Gear 2 Neo“ išmanieji laikrodžiai yra lengvi, stilingi, su aukščiausios kokybės apdaila, atspindinčia šiuolaikines tendencijas.<br>„Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 9:22 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:14 AM

„Gear 2“ ir „Gear 2 Neo“ praneša apie gaunamus pranešimus, įskaitant skambučius, tekstines žinutes, elektroninius laiškus, taip pat šiuos pranešimus atkuria ekrane ir suteikia galimybę juos priimti arba ignoruoti.

„Ant rankos riešo nešiojamų išmaniųjų įrenginių rinkoje „Samsung“ tęsia inovacijų plėtrą, kurdama įrenginius, kurie dėl didesnės galimybės prisijungti, asmeninio pritaikymo galimybių ir stiprios programų ekosistemos gali būti visiškai integruoti į vartotojų gyvenimus. Su „Samsung Gear 2“ ir „Samsung Gear 2 Neo“ mes pagerinome viską, ką vartotojai mėgsta, ir jiems siūlome neprilygstamą išmaniąją laisvę kasdieniame gyvenime“, – sakė „Samsung Electronics“ IT ir Mobiliųjų įrenginių padalinio prezidentas J.K.Shinas.

Nauja mobiliosios laisvės karta

Pagrindinis šių įrenginių skirtumas – „Gear 2“ turi integruotą vaizdo kamerą, o „Gear 2 Neo“ jos neturi. Kitos jų galimybės yra panašios. 

Abu išmanieji laikrodžiai yra šiek tiek plonesni ir lengvesni nei pirmosios kartos „Galaxy Gear“. Žadama, kad be įkrovimo jie ištvers 2–3 dienas. 

Abu įrenginiai turi daugybę specialiai jiems pritaikytų programėlių, tokių kaip „CNN“, „Evernote“, „Expedia“, „Feedly“, „PayPal“, „Runtastic“ ir kt. Jais taip pat galima valdyti televizorius ar jų priedėlius, o naudojant muzikinio grotuvo „Standalone“ priedą su „Bluetooth“ ausinėmis, vartotojai gali palikti savo išmaniuosius telefonus namuose ir mėgautis muzika kelyje.

Abu įrenginiai sportuojantiems leidžia sekti savo rezultatus ir formuoti poreikius atitinkantį sporto režimą bei kontroliuoti širdies ritmą. 

Šie išmanieji laikrodžiai yra pirmi nešiojamieji įrenginiai, sukurti „Tizen“ programų platformos pagrindu. Jų savininkai galės prisijungti prie įvairių bendrovės įrenginių ir naudotis patobulinta programų ekosistema. Jie yra suderinami su daugiau nei tuzinu „Samsung Galaxy“ išmaniųjų telefonų.

Pirkėjai laikrodžius galės įsigyti su skirtingų spalvų apyrankėmis – medžio anglies juodumo, auksinės rudos ar laukinės oranžinės spalvos „Gear 2“ ir medžio anglies juodos, moka pilkos ar laukinės oranžinės spalvos „Gear 2 Neo“. 

„Samsung Gear 2“ kainuos apie 1000 Lt, o „Samsung Gear 2 Neo“ – apie 700 Lt. Įrenginius Lietuvoje bus galima įsigyti nuo balandžio mėnesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.