„Microsoft“ svarsto dalinti „Windows 8“ nemokamai

„Microsoft“ svarsto galimybę išleisti nemokamą operacinės sistemos „Windows 8“ versiją. Šiuo žingsniu esą būtų siekiama padidinti jos populiarumą.

Nemokamoje „Windows 8“ versijoje būtų integruotos svarbiausios „Microsoft“ programos ir paslaugos.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Nemokamoje „Windows 8“ versijoje būtų integruotos svarbiausios „Microsoft“ programos ir paslaugos.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 1:22 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:40 PM

Nemokama kompiuterių operacinės sistemos versija vadintųsi „Windows 8.1 with Bing“, informuoja „The Verge“. Joje bus integruotos svarbiausios „Microsoft“ programos ir paslaugos.

Taip pat sklando gandai, esą korporacija ketina atpiginti ar leisti nemokamai diegti „Windows Phone“ į telefonus. Tai padėtų konkurencinėje kovoje su „Android“ ir „iOS“.

„Windows 8“ nesulaukė tokio populiarumo, kokio buvo tikimasi, todėl, išklausiusi vartotojų pastabas, kompanija suskubo išleisti operacinės sistemos atnaujinimą. Juo buvo grąžintas „Start“ mygtukas, sudaryta galimybė įjungus kompiuterį matyti ne moderniąją aplinką, o įprastą darbalaukį ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.