„Microsoft Office“ pagaliau pritaikytas „iPad“ planšetėms

Kompanija „Microsoft“ ketvirtadienį žiniasklaidai skirtame renginyje oficialiai pristatė planšetiniams kompiuteriams „iPad“ skirtas biuro programų paketo „Office“ aplikacijas: populiariąsias „Word“, „Excel“ bei „PowerPoint“.

Daugiau nuotraukų (1)

iTouch.lt

Mar 28, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:25 AM

Apie tokį „Microsoft“ žingsnį gandai pasklido dar prieš aplikacijų išleidimą. Šiuo metu visos trys aplikacijos jau yra prieinamos didžiausioje mobiliųjų aplikacijų parduotuvėje „App Store“.

Visos trys programėlės yra nemokamos, vartotojai jomis gali peržiūrėti dokumentus ir vykdyti skaidrių pristatymus. Norint redaguoti ar kurti dokumentus, už vadinamą „Office 365“ paslaugą teks susimokėti mėnesinį 9,99 JAV dolerių (apie 25 Lt) arba metinį 99,99 JAV dol. (apie 250 Lt) mokestį.

Kartu su šiomis aplikacijomis vartotojams yra suteikiama galimybė dokumentus saugoti „Microsoft“ sukurtoje debesų kompiuterijos paslaugoje „OneDrive“ ir pasiekti juos iš skirtingų įrenginių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.