„Topo centras“ pristato pasaulinę TV naujieną

Jau šį šeštadienį „Topo centras“ pristatys vieną inovatyviausių šių metų technologijų naujienų – aukščiausios raiškos „Samsung“ Ultra HD televizorių lenktu ekranu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2014, 9:29 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:33 PM

Naujasis 78 colių įstrižainės „Samsung“ HU8500 serijos Ultra HD televizorius – pirmasis pasaulyje lenktas aukščiausios raiškos televizorius, pasaulinėje CES 2014 parodoje sulaukęs apdovanojimo už inovacijas.

Kuo jis išskirtinis? Visų pirma – išskirtiniu dizainu. „Samsung“ Ultra HD televizoriaus ekrano kreivis yra 1:4 200. Tai pasaulyje labiausiai išlenktą ekraną turintis televizorius, užtikrinantis vienodai kokybišką vaizdą skirtingose patalpos vietose sėdintiems žiūrovams, suteikdamas kino salės pojūtį.

Naujasis lenktas „Samsung“ Ultra HD televizorius ypatingai aukštos raiškos vaizdą atkuria 4 kartus ryškiau nei įprasti Full HD televizoriai ir perteikia itin tikroviškai ir kontrastingai, matomas vaizdas yra platesnis, todėl ekranas atrodo daug didesnis nei yra iš tiesų. Būkite pirmieji susipažinę su pasauline naujove iš arti, pajuskite jos išskirtinumą, įsitikinkite ypatingai aukšta vaizdo kokybe.

„Samsung“ Ultra HD televizorių pirmieji galite išvysti ir pamatyti jo funkcijų demonstraciją jau šį šeštadienį, nuo 12 valandos, „Topo centro“ parduotuvėje Vilniuje, Ukmergės g. 240.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.