Naujasis „LG G3“: žvėriška ekrano raiška ir fokusavimas lazeriu

„LG Electronics“ (LG) pristatė naująjį išmanųjį telefoną „G3“, kuris išsiskiria itin didelės raiškos ekranu, lazerine nuotraukų fokusavimo technologija, sparčiu procesoriumi ir talpia baterija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2014, 1:05 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:42 AM

Telefonas kurtas remiantis požiūriu: išmanu tai, kas paprasta.

Vienas iš „G3“ pranašumų – 5,5 colio įstrižainės, „Quad HD“ raiškos (538 taškai colyje) ekranas. Jis atkuria vaizdus beveik du kartus didesne raiška nei „Full HD“. Ar pirkėjams to tikrai reikia? Kažin – ir mažesnės raiškos ekranuose taškų įžiūrėti jau neįmanoma, todėl papildomi pikseliai tik siurbs bateriją. Tiesa, ji – nemaža, 3000 mAh talpos. O jei energijos pritrūktų, ją galima išimti ir pakeisti atsargine. Taip pat nurodoma, kad speciali LG technologija leis ateityje padidinti baterijos gyvavimo laiką pakeitus metalą baterijos katode grafitu.

Spartų telefono veikimą užtikrina keturių branduolių 2,5 Ghz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 801“ procesorius.

Aukštos raiškos 13 mln. tšk. „OIS+“ kamera telefone turi technologiją „Laser Auto Focus“ – ji pirmą kartą pritaikyta telefonų rinkoje. Ši technologija lazerio spinduliu tiksliai apskaičiuoja atstumą tarp objekto ir kameros, todėl tiksliai fokusuoja vaizdus, išgauna gerą nuotraukų kokybę net fotografuojat prasto apšvietimo sąlygomis. „G3“ fokusuoja vaizdą tuo pačiu metu, kai paspaudžiamas mygtukas, todėl tiksliai fiksuojami ir judantys objektai.

Dėl ergonomiško lanko formos išlenkimo ir plonų šonų telefonu patogu naudotis viena ranka, o glotni metalo struktūra apsaugo galinį dangtelį nuo pirštų atspaudų. „G3“ turi pirmtakui „G2“ būdingą galinį valdymo mygtuką.

Atsižvelgiant į vartotojų apklausas, telefonas papildytas naujomis vartotojo sąsajos funkcijomis:

• „Smart Keyboard“: išmani klaviatūra sumažina paspaudimų klaidas iki 75 proc. sekant ir analizuojant rašymo įpročius bei intuityviai žinant, kokį žodį vartotojas norėjo parašyti. Greitam rašymui galima pritaikyti ir klaviatūros aukštį bei individualius mygtukus;

• „Smart Notice“: teikia pasiūlymus ir rekomendacijas, paremtas vartotojų elgsena, telefono naudojimo būdu. Pvz., ši funkcija gali priminti apie praleistą skambutį, o sukaupus daug nenaudojamų dokumentų ar programėlių pasiūlys juos ištrinti;

• „Smart Security“: telefono apsaugai skirtos net trys funkcijos. Viena jų yra „Knock Code“, individualiai sukuriama ekrano užrakto kombinacija. „Content Lock“ blokuoja prieigą prie asmeninių duomenų tuo metu, kai telefonas duodamas pasinaudoti kitiems. Funkcija „Kill Switch“ telefono vagystės atveju apriboja aparato veiksmingumą ir ištrina duomenis nuotoliniu būdu.

Kartu su telefonu bus pristatyti ir jam skirti aksesuarai. „QuickCircle“ dėklas leis nenuėmus dangtelio ekrane matyti SMS ar skambučius, grojaraštį ar nuotraukas, patikrinti laiką. Taip pat bus pasiūlyti dėklai telefono apsaugai, ausinės „LG Tone Infinim“, belaidis įkroviklis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.