Konkursas: imk unikalų išmanųjį laikrodį „Samsung Gear Fit“

Tokia galimybė pakelėje nesimėto ir pasitaiko gal tik kartą gyvenime. Dabar kiekvienas turite galimybę laimėti šį nuostabaus dizaino išmanųjį „Samsung“ laikrodį. Tai kur kas daugiau negu nepakeičiamas pagalbininkas sportuojantiems.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2014, 3:13 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:08 PM

Prieš pusę metų Barselonoje vykusioje parodoje pristatytas „Samsung Gear Fit“ – bene stilingiausias išmanusis laikrodis iš visų dabar gaminamų. Lenktasis pailgas ekranas priglunda prie riešo ir atrodo išties puikiai. Tad štai klausimas, į kurį atsakęs (atsakiusi) originaliausiai, linksmiausiai ar tiesiog mus sužavėjęs (sužavėjusi) savo atsakymu ir galės savo ranką papuošti šiuo įrenginiu.

Kaip ir kam naudosi savo „Samsung Gear Fit“?

Atsakymą ir savo kontaktinius duomenis įrašyk į nurodytas eilutes arba siųsk mums elektroniniu paštu: KonkursaiIT@lrytas.lt. Jei pridėsi iliustraciją ar nuotrauką, gausi pliusą.

Laiškų laukiame iki rugpjūčio 17 d. Vienintelė sąlyga nugalėtojui – prizą turės atsiimti pats „Lietuvos ryto“ redakcijoje, adresas: Gedimino pr. 12A, Vilnius (dėl laiko sutarsime asmeniškai), ir į mūsų kamerą parodyti savo pasiūlytą „Samsung Gear Fit“ naudojimo būdą.

P.S. Šis įrenginys mums liko po to, kai skelbėme konkursą originaliam išmaniojo laikrodžio pavadinimui sukurti. Deja, peržiūrėję gautus 853 pavadinimus, neatradome nė vieno, kuris galėtų prigyti. Pripažinkime, visokie „riešrankiai“ ar „išmanrodžiai“, „smartvedžiai“ ar „sportriešiai“ neskamba skaniai ir patraukliai. Todėl buvo nuspręsta pagrindinio „Samsung“ įsteigto prizo niekam neskirti, taip jis ir liko redakcijoje. Jūsų laimei!

Taigi, pasitelk fantaziją – laukiame žinutės, kaip ir kam naudosi „Samsung Gear Fit“, ir galėsi juo naudotis!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.