Stebuklingas puodas ir bulvytes skrudina, ir jogurtą ruošia

Vokietijos buitinės technikos kompanija „Gastroback“ parodoje „IFA 2014“ pristatė kol kas, matyt, patį išmaniausią kada nors pagamintą puodą. „Multicoock Plus“ gali kepti, virti, troškinti, garinti, skrudinti ir net ruošti jogurtą. Nemoka nebent pyktis su virtuvėje besisukiojančia uošve ir irzliu balsu rėkti, kad metas prie stalo.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

2014-09-13 13:11, atnaujinta 2018-02-09 16:05

Kitaip nei kitos kompanijos, kurios vis mėgina sukergti savo įprastas virykles ar šaldytuvus su mobiliaisiais telefonais, „Gastroback“ ėmėsi išmanumą diegti ten, kur reikia, – mokyti virtuvės įrankius ruošti maistą.

Ar naudinga galimybė įjungti orkaitę nuotoliniu būdu iš telefono, dar galime pasiginčyti. Ypač jei įsivaizduosime, kad joje vietoj numatyto kepti kugelio šiuo metu neteisėtai įsirangė slėpynes žaidžiantis vaikas. Tačiau mokančio paruošti įvairiausią maistą puodo naudingumas nekelia abejonių.

„Multicook Plus“ gali atlikti 20 skirtingų funkcijų. Be jau minėtų, čia įdiegtas lėto virimo režimas, užtikrinantis, kad maiste išliks visi naudingi vitaminai. Valdymo patogumui puodo šone įrengtas didžiulis ekranas, pirkėjams bus pasiūlyta daugybė priedų –  daržovių, jūrų gėrybių ir paukštienos garintuvas, skrudinimo krepšys, šešių vietų jogurto gamybos indas.

Patobulinto dizaino 4S vaflių kepimo paviršius automatiškai nustatys reikiamą pasirinkto vaflio tipo kepimo ir paskrudimo lygio laiką. Žodžiu, atrodo, tai puodelis, kuris išties gali juoktis, kad katilas juodas. Tik įdomu, kas juoksis, kai reikės šį puodą pajuodavusį nušveisti – šiaip ar taip, o kainuos jis daug, į indaplovę skystųjų kristalų ekranų kol kas niekas nekiša. Bet naujovė parodoje pristatyta, vadinasi, tai ateitis. Štai ir pristatome.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.