Tiksliausias „iPhone 6“ ir „Samsung Galaxy S5“ palyginimas

Nuo tos akimirkos, kai pirmas fanatikas (atsiprašome, išmanus tobulų technologijų gerbėjas) pritūpė prie „Apple“ parduotuvės durų ir pradėjo laukti „iPhone 6“, IT pasaulyje nenurimsta aistros. Kitu metu lyg ir išmintingi, išauklėti, išmanantys savo darbą žmonės pasidalijo į dvi gentis ir pradėjo penktąjį pasaulinį australopitekų „aifonistų“ ir neandertaliečių „samsungistų“ karą.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Sep 25, 2014, 8:16 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 6:49 PM

Todėl šloviname svetainę onion.com, kurios parengtas objektyviausias garbinamų stabų palyginimas užkerta kelią bet kokiems ginčams.

Čia matote patį tiksliausią svarbiausių dviejų stabų savybių palyginimą, kurį parengė žinoma humoro svetainė onion.com. Po šito nebėra jokių klausimų ir ramiai galima skirstytis. Arba pasirinkti, su kuo eisite jūs! Sakote, jums nerūpi? Nesąmonė! Kare tarp žinių ir aistrų pašalinio stebėtojo nėra. O gal pats būsite atsilikėlis iš penktosios neišmanių „Nokia“ kolonos?

Įspūdžiai iš mūšio lauko (galima ir neskaityti)

Ei, prigulk – matai „samsungistai“ į „aifonistus“ paleido techninių savybių miną. O, ši dėl ekrano raiškos sprogs garsiai! Aha, iš paskos atlekia ir ekrano bei baterijos dydžio granatos. Ėhė, metas trauktis – jie išsitraukė kameros raiškos kulkosvaidį ir eina į ataką. Tuoj prasidės skerdynės fanatizmo ir snobizmo durtuvais.

Bet kaip laikosi „aifonistai“! Užsidėjo „Beats audio“ ausines su „iTunes“ ir apsimesdami, kad nieko negirdi, slapstosi po pasenusiu, bet patikimu „Samsung – mikrobangų krosnelė“ skydu.

O tai jau nesąžiningai – prasidėjo patyčių iš nereikalingo „Samsung“ laikrodžio kartečė. Ehe, taip ir maniau – tie atsako lygiai tuo pačiu.

Oi, atrodo „aifonistai“ patiria nuostolių – vienas verkia!.. Ai, ne – pasirodo jis ne savo klaidą suprato, o savo „aifoną“ sudaužė. O kiekvienas „aifonistas“ žino, kad trapumas tik stiprina meilę – tegul „samsungistai“ sudaužę eina kitur dairytis, čia tokia išdavystė negresia!

O tai jau niekšybė – „samsungistai“ laistosi vandeniu! „Aifonistai“ atsako kita niekšybe – dešimtkart didesniu pajuokų iš „samsungistų“ skaičiumi socialiniuose tinkluose!

„Samsungistų“ komanda laukia „notistų“ pastiprinimo. Iki pirmojo kėlinio pabaigos liko pusmetis. Kas po to – „Galaxy 666“ ar „iOSsome“?

P.S. "Onion.com" palyginimo lentelė yra iliustracijoje, o ši teksto atkarpa parašyta tik tam, kad galėtumėte atsiskleisti komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.