„Apple“ patvirtino prigaminusi linkstančių telefonų

JAV bendrovė „Apple“ patvirtino, kad įprastai naudojant jos naujieji išmanieji telefonai „iPhone 6 Plus“ gali sulinkti. Tiesa, ji tikina, kad normaliomis aplinkybėmis taip gali nutikti „retais atvejais“.

„Apple“ užplūdo patyčių lavina dėl sulinkstančių „iPhone 6 Plus“.<br>Funnymemes.com iliustr.
„Apple“ užplūdo patyčių lavina dėl sulinkstančių „iPhone 6 Plus“.<br>Funnymemes.com iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 26, 2014, 10:12 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:44 PM

Internete pasirodė nusiskundimų, esą naujojo „Apple“ išmaniojo telefono korpusas sulinksta, kai jo naudotojas laiko jį įsidėjęs į kelnių kišenę be dėklo.

Keletas JAV „Apple“ konkurenčių taip pat pasistengė paviešinti tokius nusiskundimus.

„Apple“ patvirtino, kad devyni jos klientai pranešė apie tai, kad jų išmanusis „iPhone 6“ sulinko.

Savo pareiškime bendrovė pastebi, kad telefono aliuminio korpusas sukurtas iš „anoduoto aliuminio, grūdinamo siekiant užtikrinti papildomą stiprumą“ ir korozijai atsparaus plieno bei titano elementų, siekiant sutvirtinti tas telefonų dalis, kurios gali būti lengviausiai pažeidžiamos.

„Mes labai atidžiai rinkomės šias aukštos kokybės medžiagas, atsižvelgdami į jų stiprumą ir patvarumą, – priduriama „Apple pareiškime. – Be to, viso gamybos proceso metu atliekame kruopščius testus. „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ atitinka visus aukštos kokybės standartus kasdieniam vartojimui. Normaliomis aplinkybėmis naudojant „iPhone“, tik labai retais atvejais jis gali sulinkti. Per mūsų pirmąsias šešias prekybos dienas tik devyni klientai susisiekė su „Apple“ skųsdamiesi dėl sulinkusio „iPhone Plus“ korpuso. Kaip ir dėl bet kurio kito „Apple“ produkto, kilus klausimams, prašome susisiekti su „Apple“.“

Internete pasirodžius pranešimams apie tai, kad naujasis „Apple“ produktas gali sulinkti, korporacijos akcijos smuko 3,5 proc. „Apple“ akcijų vertė krito ir dėl to, kad „iOS 8“ operacinės sistemos patobulinimas veikė nesklandžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.