„Apple“ sugadino staigmeną – paviešino naujus „iPad“

Likus dienai iki „Apple“ renginio, kuris veikiausiai bus skirtas naujų „iPad“ planšetinių kompiuterių pristatymui, amerikiečių kompanija – tyčia ar ne – paviešino „iPad Air 2“ ir „iPad Mini 3“ nuotraukas.

Manoma, kad naujos planšetės turės galingesnius procesorius, gali nežymiai pasikeisti jų išmatavimai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Manoma, kad naujos planšetės turės galingesnius procesorius, gali nežymiai pasikeisti jų išmatavimai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:26 AM

Jas akyli internautai trečiadienį aptiko „iTunes“ parduotuvėje, atnaujintame planšetinių kompiuterių naudojimo gide. Nuotraukose atskleidžiama, kad naujosios planšetės turės „Touch ID“ pirštų atspaudų skenerius. Taip pat užsimenama, kad „iPad Air 2“ kamera palaikys vadinamąjį „Burst Mode“ – ši funkcija, jau veikianti naujuose „iPhone“ telefonuose, leidžia užfiksuoti iki 10 kadrų per sekundę.

Kitų esminių pokyčių, bent įrenginių išorėje, nematyti. Manoma, kad planšetės turės galingesnius procesorius, gali nežymiai pasikeisti jų išmatavimai.

Dalis komentatorių interneto formuose svarsto, kad šios užuominos buvo išplatintos tyčia, siekiant sumenkinti dėmesį „Google“ pristatymui, kuriame buvo pademonstruoti nauji „Nexus“ serijos gaminiai ir operacinė sistema „Android 5.0 Lollipop“.

Tačiau technologijų tinklaraštis „TechCrunch“ su jais nesutinka, esą tokie informacijos nutekėjimai nebūdingi „Apple“, o už pastarąjį incidentą „kažkas bus atleistas“.

„Apple“ renginys vyks ketvirtadienį 10 val. Kalifornijos (20 val. Lietuvos) laiku. Manoma, kad jame bus pristatyti ne tik nauji planšetiniai kompiuteriai, bet ir atnaujinti „Mac“ kompiuteriai bei pastariesiems skirtos operacinės sistemos naujovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?