Patikrino „Galaxy S6“ atsparumą liepsnai

Kaitinimas ugnimi telefonui „Galaxy S6“ didesnių problemų nesukėlė.<br>Kadras iš „YouTube“
Kaitinimas ugnimi telefonui „Galaxy S6“ didesnių problemų nesukėlė.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-10 11:38, atnaujinta 2018-01-07 04:03

Aukščiausios klasės išmanieji telefonai kankinami įvairiausiais būdais, tačiau tokio dar neteko matyti: vienas tinklaraštininkas nusprendė patikrinti, ar „Samsung“ flagmanas „Galaxy S6“ yra atsparus liepsnai.

Iš pradžių jis įvairiais daiktais (raktu, peiliu) bandė suraižyti telefono ekraną. Nepavykus to padaryti, vyras griebėsi žiebtuvėlio ir juo pabandė apsvilinti telefono metalinį rėmelį. Nuvalius suodžius, ir rėmelis, ir korpusą saugantis stiklas liko nepažeisti.

Ar „Gorilla Glass 4“ stiklas apsaugos AMOLED ekraną nuo ugnies? Pasirodo, ir tai jam nesukėlė didesnių problemų: ilgiau pakaitinus ekrano spalvos nežymiai pasikeitė, tačiau tik laikinai – netrukus jis vėl veikė kaip įprasta. Ugnis nesugadino ir kitos įrangos: telefonas veikė lyg nieko nebūtų nutikę.

Galiausiai bandymo autorius atliko bene populiariausią pastaraisiais metais lenkimo testą. Įrenginį sulenkti jam visgi pavyko. Kaip? Žiūrėkite video reportaže:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.