„Samsung“ parduotuvė atidaryta su Ž.Grigaičiu ir 1000 eurų prizu

Tai oficialu – Vilniuje turime vienintelę Baltijos šalyse „Samsung“ parduotuvę. Paklaustas, kodėl pasirinktas būtent Vilnius, „Samsung Electronics Lietuva“ vadovas Simonas Skupas paaiškino, jog parduotuvė yra karštos lietuvių meilės šiai kompanijai vaisius. Apklausa parodė, kad lietuviams „Samsung“ yra trečias mėgstamiausias vardas po „Google“ ir „Maximos“. Negana to, lyg patvirtindamas, kad „Samsung“ jau yra trokštama stiliaus ikona į atidarymą užsuko ir Žilvinas Grigaitis. Ir ne tik…

nugalėtojas dar netiki, kad 1000 eurų prizas jau jo rankose. O „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė ir „Samsung Electronics Baltics“ prezidentas Taehwanas Hwangas neatrodolabai susirūpinę, kad padovanojo tiek pinigų.<br>A.Lukošiaus nuotr.
nugalėtojas dar netiki, kad 1000 eurų prizas jau jo rankose. O „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė ir „Samsung Electronics Baltics“ prezidentas Taehwanas Hwangas neatrodolabai susirūpinę, kad padovanojo tiek pinigų.<br>A.Lukošiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Apr 17, 2015, 10:02 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:43 PM

Tiesa, Žilvinas Grigaitis visai nepaisė kvietime į „Samsung“ parduotuvės „Ozo“ prekybos centre atidarymą įrašyto nedviprasmiško raginimo apsirengti mėlynai (nes galima gauti prizų) ir dėvėjo baltą kostiumą...

Hmm, užsimiršau, čia juk ne gyvenimo būdo skyrelis...

Prieš iškilmingai perkirpdami juostelę kalbas apie gražią ateitį su „Samsung“ rėžė ir Prekybos bei pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė, ir „Samsung Electronics Baltics“ prezidentas Taehwanas Hwangas. Po to jie paėmė žirkles, ir mostelėjus renginį vedusiam Vytautui Rumšui nukirpo juostelę.

Minia užtilo. Kai kas net nukreipė akis nuo renginį savo apsilankymu pagerbusios ir net melsvai apsirengusios Agness Landau (išties, labai melsvas atidarymas). Nors mano akims parduotuvėlė pasirodė kiek mažesnė, negu prieš tai piešė vaizduotė, visi per kažkokį stebuklą į ją tilpo.

O kol laukėme loterijos, paklausiau „Samsung Electronics Lietuva“ vadovo Simono Skupo, kam reikia tokios parduotuvės, jei kiekviename prekybos centre ir taip yra „Samsung“ produktų kampelis.

„Taip, tos vietos įrengtos ir puikiai pasiteisina. Tačiau ši parduotuvė yra įrengta pagal“Samsung“ parduotuvių, tokių, kaip esanti Paryžiuje, modelį ir čia galima gauti kur kas daugiau.

Pirmiausia – vienoje vietoje surinkti visi „Samsung“produktai susiję su mobiliosiomis technologijomis. Čia yra ir ausinės, ir telefonai, planšetės, visokie priedai, krovikliai, baterijos. Čia pat yra skubus taisymas, servisas ir konsultantai, kurie galės pagelbėti kilus bet kokiam klausimui.

Taip, panašias paslaugas gausite ir mobiliojo ryšio tiekėjų salonuose, tačiau ten žmonės užimti, daugiau kalbės apie ryšį ir nesigilins, neišaiškins visų galimų niuansų, visų įmanomų telefono, išmanaus laikrodžio panaudojimo, jų susiejimo su televizoriumi ir t.t. būdų“, – atsakė jis.

Aišku, smalsiausia, ar gaus šią parduotuvę lankantys žmonės kažkokių nuolaidų. S.Skupas tvirtina, kad jų tikrai bus:

„Mūsų tikslas čia pritraukti lojalius klientus. Kad žmogus ne šiaip kartą apsilankytų, o nuolat grįžtų. Todėl parengėme tikrai gerą lojalumo programą. Taigi – nuolaidų bus.“

Beje, šalia esančios kavinės staliukus puošia pirmieji Lietuvoje vieši bevielio įkrovimo įrenginiai. Ir įkrauti jie gali ne tik „Samsung" telefonus – čia kiekvienas galės įkrauti bet kurį savo telefoną. Aišku, jei tas turi bevielio įkrovimo funkciją.

Štai tiek…

Oi, atsiprašau, visai užmiršau tą 1000 eurų prizą. Galbūt kažkas ir nusivils, tačiau jo negavo nei Žilvinas Grigaitis, nei Agness Landau. Negavo jo net savo išmaniuoju „Samsung“ laikrodžiu karštai besidžiaugusi sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė.

Netikėtai gavęs 1000 litų čekį apsipirkimui naujojoje parduotuvėje (kaip tik pakaks geresniam „Galaxy S6 edge“ modeliui) laimėtojas atrodė kiek sutrikęs, tačiau paklaustas kur išleis pinigus vis tiek atsakė aiškiai: „Šioje parduotuvėje“.

Na, o Vaidas Rimkus savo pinigus čia jau išleido – jis tapo pačiu pirmuoju pirkėju, kuris naujoje parduotuvėje nusipirko „samsung Galaxy S6 edge“.

Ar buvo verta? Gal padės suprasti šį straipsnį iliustruojančios fotografijos – visas jas padariau su išgirtąja „Galaxy S6 edge“ kamerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.