Pigiausias iš geriausių telefonas „OnePlus One“ pasiekė Lietuvą

Laukę dviejų naujų „OnePlus One" telefono modelių pristatymo balandžio 20 d., šio unikalaus kinų įrenginio gerbėjai šiek tiek nusivylė. Tačiau visi svajoję jį turėti ir jau praradę viltį kada nors laimėti išsvajotąjį kvietimą į parduotuvę, patyrė tikrą palaimą. „OnePlus One“ kol kas naujo telefono nepristatė, tačiau atvėrė savo telefonų parduotuvę visiems. Maža to, kad mes galime ten nusipirkti telefoną be jokio pakvietimo, telefonas bus atsiųstas į Lietuvą be jokio muito.

Šio unikalaus kinų įrenginio gerbėjai šiek tiek nusivylė.<br>Gamintojų nuotr.
Šio unikalaus kinų įrenginio gerbėjai šiek tiek nusivylė.<br>Gamintojų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Apr 23, 2015, 12:14 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:06 AM

Apie tai, kas per žvėris yra tas „OnePlus One“ jau rašiau beveik prieš metus, tad iš naujo visų savybių nepristatinėsiu. Tik primenu, kad tuo metu tai buvo aukščiausių rinkoje egzistavusių parametrų telefonas, kuris kainavo nuo 299 eurų. Faktiškai neįtikėtina? Per gerai, kad būtų tiesa?

Taip ir buvo. Mat modelį su 16 GB vidine atmintimi už 299 eurų ir modelį su 64 GB atmintine už 349 eurus galėjo įsigyti tik laimingieji, gavę mistinį pakvietimą telefonui pirkti. Taigi, iš esmės tik tie, kurie lyg bepročiai medžiojo tą pakvietimą gamintojo forumuose, geri tų, kurie jau įsigijo telefoną, draugai ir tie, kurie įsigijo iš laimėtojo nepanaudotą kvietimą.

Nors kiekvienas laimėdavo iškart du kvietimus, rinkoje jie kainavo nemažai, tad galutinė reali telefono kaina gerokai viršijo gamintojo skelbiamą.

Viskas. Juodo versliuko dienos jau praeity. Matyt, nusprendę ištuštinti sandėlius prieš pasiūlydami naują modelį „OnePlus One“ gamintojai paskelbė telefonų pardavimą be apribojimų. Taigi, dabar tau tereikia prisijungti prie internetinės kompanijos parduotuvės (čia), pasirinkti telefono modelį, prisiregistruoti, ir susimokėjus pasirinkto modelio kainą laukti paštininko skambučio.

Tiesa, šiuo momentu pigesni modeliai už 299 eurus jau parduoti, o už siuntimą į Lietuvą prie telefono kainos reikės primokėti 18,99 euro (jei pasirinksite lėtesnį „Royal Mail“) arba 26,99 euro (už greitą pristatymą). Apmokėjimas vyksta sistemoje „PayPal“. Matote, kiek reikėtų man sumokėti, jei paspausčiau „tvirtinu“.

Didžiausias klausimas, ar tai vis dar apsimoka? 368 eurai už pernykštį telefoną?

Palyginimui, bet kuris naujas flagmanas kainuos mažiausiai 500 eurų. Taip, jų procesoriai bus kiek greitesni, tačiau visi kiti „OnePlus One“ parametrai niekuo nenusileidžia daugeliui geriausių modernių telefonų.

Už tokią sumą galima nupirkti „Samsung Galaxy A5“. Be jokios abejonės, jo dizainas puikus ir labai modernus, tačiau „OnePlus One“ jį lenkia tiesiog visais parametrais – nuo konstrukcijos tvirtumo iki atmintinės, greičio ar kameros. Be to, šis telefonas turi laisvesnę, greičiau atnaujinamą ir tiesiog įdomesnę „Android“ operacinę sistemą, negu pabodusi „Google“ versija.

Tiesa, pats manyčiau, kad apsimoka pirkti pigesnį „OnePlus One“ modelį, o norintiems brangesnio gal verta palaukti ir naujesnio, tačiau kartais išties norisi pasakyti, kad geriau vėliau negu niekada.

Juolab kad gamintojai kartą numatę pardavimo kryptį Lietuvoje, greičiausiai neužmirš jos ir pristatę naujoves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.