Vienas iš „Groupon“ vadovų investavo į lietuvišką startuolį

Prie Lietuvoje kuriamos naujos kartos nuolaidų platformos „Dealoyal“ vystymo prisijungė vienas iš buvusių didžiausio pasaulyje grupinio apsipirkimo portalo „Groupon“ vadovų Michael Shim. Lankydamasis Lietuvoje investuotojas teigė, kad startuolis sukūrė inovatyvų rinkodaros sprendimą, itin naudingą smulkiam ir vidutiniam verslui.

M. Shim startuoliui pataria produkto vystymo ir rinkodaros klausimais bei pristato „Dealoyal“ investuotojų bendruomenei Silicio slėnyje (JAV).<br>123rf nuotr.
M. Shim startuoliui pataria produkto vystymo ir rinkodaros klausimais bei pristato „Dealoyal“ investuotojų bendruomenei Silicio slėnyje (JAV).<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 2:34 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 11:52 AM

„Lokalios rinkodaros Šventasis gralis visuomet buvo sujungti reklamą su fiziniais atsiskaitymais parduotuvėse ar biuruose. Lietuvių kuriamam „Dealoyal“ tai pavyko padaryti. Man be galo malonu prisijungti prie komandos pasidalinant savo patirtimi, kaip išauginti verslą ir tapti pasaulinio lygio kompanija“, – sakė buvęs „Groupon“ viceprezidentas.

M. Shim startuoliui pataria produkto vystymo ir rinkodaros klausimais bei pristato „Dealoyal“ investuotojų bendruomenei Silicio slėnyje (JAV). Bendrovė planuoja savo veiklą už Lietuvos ribų išplėsti 2016-ųjų pradžioje.

Startuolis jau yra gavęs investiciją iš privataus rizikos kapitalo fondo „Nextury Ventures“. „Labai džiaugiamės, kad mūsų portfelio kompanijai pavyko pritraukti tokio rango profesionalą kaip Michael. Dėl bendradarbiavimo plečiant kompaniją į JAV ir globaliai deramės ir su kitais žinomais verslininkais, tiek iš „Groupon“, tiek iš kitų garsių Silicio slėnio kompanijų“, – tvirtino „Nextury Ventures“ įkūrėjas Ilja Laurs.

Bendrovė veiklą Lietuvoje pradėjo prieš keletą mėnesių. „Dealoyal“ šiuo metu testuojama su keliais pardavėjais, jau greitu metu pristatysime daugiau partnerių iš įvairių sričių. Po pirmųjų mėnesių matome, kad tiek pirkėjai, tiek pardavėjai su dideliu entuziazmu priėmė mūsų produktą. Pirkėjams suteikiame nepaprastą patogumą – tiesiog atsiskaitant mokėjimo kortele gauti nuolaidas iš visų mūsų partnerių. Jau visai netrukus vartotojui nebereikės grūsti į piniginę dešimčių skirtingų nuolaidų kortelių. Pardavėjams mūsų platforma patogi tuo, kad suteikiame galimybę nemokamai įsidiegti šiuolaikišką, „išmaniąją“ nuolaidų ir lojalumo platformą. „Dealoyal“ padeda pritraukti naujų klientų ir efektyviai valdyti pasiūlymus esamiems bei lojaliems pirkėjams“, - apie startuolio veiklos pradžią pasakojo jo vadovas Gvidas Grinkas. Jis pateikė praktišką pavyzdį, kaip veikia platforma: vienas iš pirkėjų į „Dealoyal“ sąskaitą jau susigrąžino 79,29 EUR. Tokią premiją jis gavo restorane kortele apmokėjęs 264,29 EUR sąskaitą.

Teigiamai inovacijų atsiskaitymams mokėjimo kortelėmis kūrimą įvertino ir Lietuvos bankų asociacija. „Džiugu, kad Lietuvoje kuriamos ir įgyvendinamos tokios, atsiskaitymus mokėjimo kortelėmis skatinančios ir dar vartotojams papildomą vertę teikiančios idėjos. Daugiau atsiskaitydami kortele prisidedame prie skaidrumo, grynųjų pinigų, kurių cirkuliacija, beje, valstybei daug kainuoja, naudojimo mažinimo. Be to, mokėjimo kortelė – saugus atsiskaitymo būdas“, – sakė Lietuvos bankų asociacijos prezidentas Stasys Kropas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.