„iPhone 6S“ pirkėjai skundžiasi, kad telefonas veikia per gerai

Viena iš naujovių, kurią kompanija „Apple“ pristatė kartu su išmaniuoju telefonu „iPhone 6S“, yra kur kas jautresnis pirštų atspaudų jutiklis „Touch ID“. Ir nors tokia naujovė laikoma geru atnaujinimu, kai kurie vartotojai patobulinimu skundžiasi.

Telefonu „iPhone 6S“ pradėta prekiauti praėjusią savaitę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Telefonu „iPhone 6S“ pradėta prekiauti praėjusią savaitę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

iTouch.lt

Sep 30, 2015, 12:23 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 5:08 PM

Pirmieji „iPhone 6S“ pirkėjai per pastarąsias kelias dienas socialiniuose tinkluose prirašė gausybę pranešimų, skelbdami, kad „Touch ID“ sensorius yra toks jautrus, kad jie net nespėja perskaityti užrakinimo lange vaizduojamų pranešimų, o telefonas jau atsirakina.

Ir išties, didžioji dalis naujojo „iPhone“ apžvalgininkų savo apžvalgose pažymi, kad „Touch ID“ sensorius nebereikalauja tiek daug laiko piršto antspaudo nuskaitymui, kaip būdavo iki šiol. Vienas vartotojas netgi juokauja, kad jam nebereikia uždėti ir laikyti piršto ant pagrindinio mygtuko, kuriame yra įmontuotas „Touch ID“ sensorius – užtenka paspausti ir telefonas atsirakina.

Todėl dabar vartotojams tenka keisti savo naudojimosi telefonu įpročius ir vietoje pagrindinio mygtuko spausti telefono įjungimo mygtuką, kai nori pasitikrinti laiką ar pranešimus, o ne atrakinti telefoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas