Neįtikėtina – net arklio nesumindomas telefonas

Pristatydama JAV rinkai skirtą naujausią išmanųjį telefoną „Droid Turbo 2“, kompanija „Motorola“ nesikuklindama pavadino jį „nesuskaldomu“. Pažiūrėkite, kaip CNN tikrino, ar reklama nemeluoja. Arklys padėti neatsisakė.

Pagaliau telefonas, kurio ekraną galima valdyti kanopa.
Pagaliau telefonas, kurio ekraną galima valdyti kanopa.
„Motorola Droid Turbo 2“ – nedūžta, bet atrodo neblogai.
„Motorola Droid Turbo 2“ – nedūžta, bet atrodo neblogai.
Daugiau nuotraukų (2)

Arnoldas Lukošius

2015-10-29 08:19, atnaujinta 2017-10-07 04:07

Pristatydama „Droid Turbo 2“ „Motorola“ jį pavadino „supertelefonu“. Ir matant šio įrenginio parametrus, sunku ginčytis.

Beveik 700 dolerių be sutarties kainuosiantis įrenginys turi daugybę įdiegtų technologijų, kurias galima vadinti „geriausiomis pasaulyje“:

1. 5,4 colių 2K raiškos superekranas AMOLED – vienas geriausių pasaulyje.

2. „Snapdragon 810“ procesorius – vienas galingiausių pasaulyje .

3. 3760 mAh talpos baterija, kuri be vargo palaikys įrenginio gyvybę bent 48 val. – greičiausiai įkraunama pasaulyje (taip teigia pristačiusi įrenginį kompanija).

4. Tai vienas iš nedaugelio pasaulyje egzistuojančių telefonų, kurio daugybę dizaino elementų gali susikurti jį užsakantis žmogus.

5. 32 arba 64 GB vidinę atmintį  SD mikrokortele galima praplėsti iki… 2 TB. Taigi, turėti telefoną su viena didžiausių vidinių atmintinių pasaulyje.

Aišku, ir 21 MP raiškos galinė kamera, ir 3 GB RAM reikalo negadina. Tačiau svarbiausias jau pasirodžiusio prekyboje telefono privalumas – jo ekranas nedūžta. Gamintojai teigia, kad kaip bedaužysi, šio įrenginio ekranas niekada nepasidengs tokiu nemaloniai įprastu skilimų voratinkliu.

Tokį rezultatą pavyko pasiekti įdiegus „ShatterShield“ sprendimą. Penki sluoksniai aliuminio ir stiklo užtikrina, kad „Droid Turbo 2“ gali kristi ant betono, akmenų, žvyro ir ekranas neskils.

Pristatymo metu telefonas buvo tiesiog daužomas, atsirado keli įlinkiai, kampai nuspuro, tačiau ekranas neskilo.

Aišku, CNN tuo nepatikėjo ir atliko savo testą. Pažiūrėkite, kuo baigėsi ekrano susidūrimas su arklio pasaga. O po to paliūdėsime. Mat šio įrenginio Lietuvoje niekada nebus – „Droid“ serijos telefonus „Motorola“ gamina išskirtinai tik JAV mobiliojo tinklo operatoriui „Verizon“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.