„Getnord ONYX“ – telefonas, atitinkantis karinius standartus

Gamintojams varžantis, kas sukurs tvirčiausią telefoną, lietuviško prekės ženklo bendrovė „Getnord“ pristato karinius standartus atitinkantį „Getnord ONYX“ telefoną. Tai pirmasis metalu sustiprintas išmanusis, kuris yra ne tik tvirčiausias, bet ir ploniausias telefonas, skirtas tiems, kurių darbe didelė drėgmės, dulkių ar smūgių tikimybė. Jį įsigyti kol kas galima tik bendrovėje „Omnitel“.

„Getnord ONYX“ telefonas<br>Omnitel nuotr.
„Getnord ONYX“ telefonas<br>Omnitel nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 10:11 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 10:27 PM

„Getnord ONYX“ skirtas mėgstantiems ekstremalias pramogas, dirbantiems statybų, miškininkystės, jūrininkystės, gamybos sektoriuose, tarnaujantiems kariuomenėje. Nuo kitų panašių įrenginių „Getnord ONYX“ skiriasi ne tik tuo, jog yra tvirčiausias ir ploniausias šios klasės telefonas, ilgesnį jo veikimą užtikrina ir didžiausios talpos baterija – 4000mAh.

„Atsparūs telefonai visuomet yra kompromisas tarp patogumo ir atsparumo. Vieni gamintojai naudoja didelę plastiko masę ir jų telefonai tikrai tvirti, tačiau gremėzdiški. Kiti optimizuoja konstrukciją dėl gražaus dizaino ir taip sumažina atsparumo lygį. Mūsų sprendimas sustiprinti korpusą metalu buvo vienintelė galimybė padaryti telefoną pakankamai ploną, bet tvirtą ir turintį vietos didelės talpos baterijai“, – sako „Getnord“ atstovas Albertas Židonis.

Vidinės „Getnord ONYX“ dalys montuojamos ant metalo platformos, kuri pagal specialią technologiją sulydyta su smūgius sugeriančiu plastiku. Telefonas testuotas pagal karinį standartą MIL-STD-810G – pradedant metimu iš 1,22 metro aukščio ant betono 26 kartus įvairiais kampais, baigiant jo panardinimu į daugiau nei dviejų metrų gylį. Atsparusis telefonas nebijo ne tik smūgių ir vandens, bet ir dulkių, aukštos ir žemos temperatūros, staigių jos pokyčių, stiprios vibracijos, ultravioletinių spindulių.

„Ypatingą dėmesį skyrėme gerindami telefono atsparumą lenkimui. Daugelis gamintojų kuria telefonus, kurie nebijo smūgių, tačiau pamiršta, jog pagrindinė ekrano įtrūkimo priežastis – lenkimas. Todėl sukūrėme papildomas kampuotas šonines detales, kurių paskirtis visiškai technologinė, bet tuo pačiu telefonui suteikia išskirtinę išvaizdą“, – pasakoja A.Židonis.

„Getnord ONYX“ palaiko 4G ryšį, tad su juo sparčiuoju internetu naudositės net ir nuošaliausiose vietose.

„Greitas mobilusis internetas atveria visai naujas galimybes net ir tokiose vietose, kaip nuošalios statybvietės. Su juo brėžinius, nuotraukas ar kitą medžiagą iš statybvietės siųsite ir gausite taip pat greitai, kaip ir laidiniu internetu. 4G ryšys nepamainomas ir dažniausiai nuošalesnėse vietose rengiamų ekstremalių pramogų mėgėjams. Mūsų tinklo aprėptis leidžia tokiose vietose ne tik sklandžiai bendrauti telefonu, bet ir naršyti internete bei dalintis vaizdais“, – sako „Omnitel“ Verslo vystymo skyriaus verslo klientams vadovas Justinas Žakevičius.

Įrenginio ekranui panaudotas „Gorilla“ stiklas, kuris papildomai padengtas specialia japoniška „Asahi“ apsauga nuo įbrėžimų. Tokios apsaugos kietumas yra net 9H (kietumo vienetai), kietesnis už ją tik deimantas, turintis 10H. Tačiau net ir subraižius šią sunkiai sugadinamą ekrano dangą, telefono savininkas apsaugą gali nesunkiai pasikeisti pats.

Naujasis „Getnord“ išmanusis yra 16 mm storio ir sveria 270 g. Telefonas turi 5 megapikselių priekinę ir 8 – galinę kamerą.

„Omnitel“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje „Getnord ONYX“ kainuoja 399 Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth