„OnePlus“ telefonų gerbėjams atsirado reta proga

Lietuvoje „OnePlus X“ ar „OnePlus 2“ telefonus galima įsigyti tik iš perpardavinėtojų, todėl visame pasaulyje pagarsėję tuo, kad pigiausiai siūlo daugiausia, šie telefonai pas mus kainuoja truputį per daug. Tai lemia gamintojo politika – pardavinėti telefonus tik tiems, kurie gavo kvietimą. Tačiau lapkričio 27 d. kai kas pasikeitė.

„OnePlus“ – vienas tų gamintojų, kuriuos žino nedaugelis, bet žinantieji nenusivilia.
„OnePlus“ – vienas tų gamintojų, kuriuos žino nedaugelis, bet žinantieji nenusivilia.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2015, 3:01 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 11:49 AM

„OnePlus 2“ ir „OnePlus X“ pasižymi visomis flagmanų savybėmis, dizainu ir surinkimo kokybe netgi lenkia kai kuriuos žymius gamintojus, o svarbiausia – čia įdiegta ne standartinė „Android“ versija, o kur kas daugiau laisvės ir galimybių suteikianti „Oxygen OS“.

Tie, kurie nieko apie tai negirdėjo, gali nesijaudinti – iš esmės tai visiškai „švari“ „Andorid 5.1“ vartotojo sąsaja, tik išvaduota nuo daugelio apribojimų ir todėl netgi patogesnė.

Tikslių telefonų specifikacijų nevardinsime. Pakaks to, kad „One Plus 2“ yra žvėris su „Snapdragon 810“ procesoriumi, 5,5 colių „Full HD“ ekranu, pirštų atspaudų jutikliu, 13 MP kamera su didžiausiais jutiklio taškais ir t. t.

„One Plus X“ – mažesnis šio brolis, su senesniu „Snapdragon 801“ procesoriumi, 3 GB RAM ir 16 GB vidine atmintimi. Užtat turi 5 colių AMOLED ekraną, palaiko „micro SD“ atmintinę ir atrodo geriau negu dauguma tokio dydžio telefonų.

Įprastai entuziastai priversti kautis dėl galimybės juos nusipirkti iš gamintojo parduotuvės, medžioti kvietimus arba eiti pas perpardavinėtojus.

Tačiau lapkričio 27–30 dienomis originalioje parduotuvėje abiejų modelių telefonus gali be apribojimų pirkti kiekvienas užsukęs (čia).

Tiesa, yra ne visi modeliai. O ir tie, kurie yra, gali pasibaigti. Tačiau kai tikrinome, buvo galima įsigyti „One Plus X“ su „Onyx“ (stikline) nugarėle už 269 eurus ir brangesniąją „One Plus 2“ versiją su 4GB RAM ir 64 GB atmintine už 399 eurus.

Tiesa, dar teks primokėti 24,49 euro už atsiuntimą į Lietuvą ir turėti „Pay Pal“ (priimami mokėjimai tik iš čia), tačiau geresnės kainos būti tiesiog negali.

Taigi dar viena juodojo penktadienio ir artėjančio skaitmeninio pirmadienio (cyber monday) suteikiama proga nupirkti gerą Kalėdų dovaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.