„Huawei“ pristatė hibridinį kompiuterį „MateBook“

Barselonoje vykstančioje parodoje 
“Mobile World Congress 2016“ Kinijos kompanija „Huawei“ pristatė hibridinį kompiuterį „MateBook“ – „du viename“ tipo įrenginį, sujungiantį mobilumą, efektyvumą, darbą ir pramogas. Įrenginys sukurtas bendradarbiaujant su „Intel“ ir „Microsoft“.

„MateBook“ yra pagamintas iš aliuminio, turi stiprų apsauginį korpusą, yra itin plonas ir sveria 640 g.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„MateBook“ yra pagamintas iš aliuminio, turi stiprų apsauginį korpusą, yra itin plonas ir sveria 640 g.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„MateBook“ yra pagamintas iš aliuminio, turi stiprų apsauginį korpusą, yra itin plonas ir sveria 640 g.
„MateBook“ yra pagamintas iš aliuminio, turi stiprų apsauginį korpusą, yra itin plonas ir sveria 640 g.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 22, 2016, 11:13 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 2:50 AM

„MateBook“ yra nešiojamas, stilingas išmanusis įrenginys, leidžiantis vartotojams palaikyti ryšį bet kokioje aplinkoje. Įrenginyje sujungtas išmaniojo telefono mobilumas ir nešiojamo kompiuterio galia bei našumas. Jis pagamintas iš aliuminio, turi stiprų apsauginį korpusą, yra itin plonas ir sveria 640 g, todėl jį patogu nešioti.

Įrenginyje įdiegtas šeštos kartos „Intel Core M“ procesorius, veikia „Windows 10“ operacinė sistema.

„MateBook“ 12 colių įstrižainės, 2160x1440 raiškos ir 160 laipsnių plataus kampo ekranas yra itin siaurame rėme, todėl pats ekranas užima didžiąją dalį ploto – net 84 proc. Spalvų gama siekia 85 proc., todėl spalvos atrodo ryškios ir tikros.

Siekiant užtikrinti maksimalų „MateBook“ našumą, akumuliatoriaus veikimo laikas ir maitinimas buvo pagrindiniai prioritetai, kuriant įrenginį. 33,7 Wh didelio tankio ličio akumuliatoriaus užteks 9 valandoms naudojimo, 9 valandoms naršymo internete ir 29 valandoms muzikos klausymui. Akumuliatorius pilnai įsikrauna vos per 2,5 valandos.

Priklausomai nuo įrenginio komplektacijos, vidinė atmintis gali siekti iki 512 GB, o operatyvioji – iki 8 GB.

„MateBook“ įdiegta ir piršto atspaudo atpažinimo funkcija – užteks vieno prisilietimo atrakinti įrenginį.

Su įrenginiu bus galima naudoti ir 2048 jautrumo lygių „MatePen“ rašiklį, kuris palaiko grafines ir matematines funkcijas bei gali būti naudojamas kaip lazerinis žymeklis pristatymų metu.

„MateBook“ artimiausiu metu pasirodys Azijoje, Europoje ir Šiaurės Amerikoje, vartotojai galės rinktis iš dviejų spalvų – pilkos ir auksinės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.