Štai jis – grąžtu ir pjūklu neįveikiamas telefonas

Kai legendinė kinų kompanija „Xiaomi“ vasario pabaigoje Barselonoje pristatė savo naujausią flagmaną „Xiaomi Mi5“, žiniasklaida liko sužavėta – pasaulyje nėra kito apie 300 eurų kainuojančio išmaniojo telefono su tokia įranga. Tačiau ir tai pasirodė ne paskutinis kompanijos siurprizas.

Net elektrinis grąžtas keraminėje telefono nugarėlėje nepaliko nė mažiausio įbrėžimo.<br>Kadras iš „YouTube“
Net elektrinis grąžtas keraminėje telefono nugarėlėje nepaliko nė mažiausio įbrėžimo.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2016, 9:19 AM, atnaujinta May 30, 2017, 10:36 PM

Išleistas „Xiaomi Mi5 Pro“ modelis turi ne tik aukščiausio lygio įrangą, bet ir tiesiog nepažeidžiamą keraminį korpusą.

„Stulbinantis kinų telefonas už neįtikėtiną kainą“, – apie originalų „Xiaomi Mi5“ rašė “Mashable“.

Nesižavėti tuo įrenginiu buvo išties sunku. Geriausias „Snapdragon 820“ procesorius, 4 GB RAM (modelyje su 128 GB vidine atmintimi; modeliai su 64 ir 32 GB atmintimi turi 3 GB RAM), 16 MP galinė kamera (analogiškai, kaip išgirtoji „Samsung Galaxy S6“), USB-C jungtis.

Telefonas palaiko 18 LTE dažnių, tarp jų – visus naudojamus Lietuvoje. Gal vienintelis nestulbinęs dalykas – „tik“ 1080x1920 raiškos 5,15 colio įstrižainės „Full HD“ IPS LCD ekranas. Jis tiesiog geras. Ir visa tai kinai gali nusipirkti už mažiau nei 300 eurų! Tiesa, Europoje šiuo metu džiaugsies jį gavęs už 500 eurų, tačiau tai „pirmieji paukšteliai“.

Vienintelis dalykas, už kurį įprastasis stiklinis ir metalinis „Xiaomi Mi5“ gavo pylos, – neįspūdingas korpusas. Taip, jis labai primena sumažintą  “Galaxy Note 5“, bet žmonėms duok išskirtinumo.

Ir „Xiamo“ pametėjo jo su kaupu.

Pasirodžiusio naujo „Xiaomi Mi5 Pro“ korpusas gal ir atrodo toks pat, kaip brolio be raidžių „Pro“. Tik jis – keraminis. O tai reiškia, kad jis gerokai atsparesnis už stiklinį. Ir žodis „gerokai“ čia reiškia nepalyginamai įspūdingai stogą raunančiai nesuvokiamai kvaziturbobrutaliai atsparus!

Vienas iš daugybės „Youtube“ įrenginių naikintojų Allenas Wangas tą atsparumą išbandė ir labai nusivylė – nei dildė, nei metalo, nei medžio pjūklų dantys, nei elektrinis grąžtas keraminėje nugarėlėje nepaliko nė mažiausio įbrėžimo!

Dar viena priežastis svajoti, kad šiais telefonais pradėtų prekiauti ir pas mus.

Dar viena priežastis užmiršti, kiek patentų reikėjo nepaisyti ir kiek valandų prie konvejerių pigiausius darbuotojus laikyti, kad po to TOKĮ daiktą galėtum pardavinėti už tokią kainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.