Nauja turtuolių svajonė: „skraidanti“ jachta

Tetraedrą atkartojančioje jachtoje vienu metu galėtų būti 10 žmonių.<br>Kadras iš „YouTube“
Tetraedrą atkartojančioje jachtoje vienu metu galėtų būti 10 žmonių.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrt.lt

2016-04-19 17:17, atnaujinta 2017-05-28 09:17

Britanijoje kuriantis dizaineris Jonathanas Schwinge`as sukūrė „Tetrahedron Superyacht“ – piramidės formos prabangią jachtą, kuri juda beveik neliesdama vandens paviršiaus.

Ši prabangi transporto priemonė levituoja virš vandens – tai vyksta dėl torpedos formos korpuso, rašo „Digital Trends“. Naujo tipo jachta gali judėti beveik 30 km/h greičiu, vos įjungus variklį, o vėliau gali išvystyti 70 km/h greitį.

J.Schwinge`as kol kas yra pateikęs tik transporto priemonės koncepciją ir neužsiminė apie tai, ar ji išties bus pagaminta. Tačiau kol kas galima bent pasvajoti, kad turtuoliai savo laisvalaikį galėtų paįvairinti nauju „žaisliuku“, kuriame yra atviri deniai, ilgi stalai pasistiprinti, taip pat sukurtos puikios sąlygos vakarais mėgautis saulėlydžiais.

Jei jachta būtų gaminama, jos pagrindą sudarytų anglis ir nerūdijantis plienas. Iš viso tetraedrą atkartojančioje jachtoje vienu metu galėtų būti 10 žmonių – 6 keleiviai ir 4 įgulos nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.