„Google“ laidoja surenkamą telefoną

Pastaruosius kelerius metus viešojoje erdvėje sklandžiusi modulinio telefono idėja ima bliūkšti. Tikslas buvo gražus – telefonas, kurį galima surinkti pagal savo poreikius, turėjo sudominti technologijų entuziastus, tad į tai investavo tiek inovacijas mėgstanti „Google“, tiek kitos kompanijos, tokios kaip LG.

„Project Ara“ tikslas buvo sukurti pirmąjį pasaulyje visiškai modulinį telefoną, kurį vartotojai galėtų susirinkti pagal savo poreikius.<br>Kadras iš „YouTube“
„Project Ara“ tikslas buvo sukurti pirmąjį pasaulyje visiškai modulinį telefoną, kurį vartotojai galėtų susirinkti pagal savo poreikius.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Sep 9, 2016, 4:31 PM, atnaujinta May 13, 2017, 2:27 PM

LG pirmoji pasiekė finišo tiesiąją – šįmet kompanija išleido modulinį telefoną „LG G5“, tačiau jo pardavimai buvo ne tokie sėkmingi, kaip tikėtasi, o kai kurie vartotojai skundėsi, kad modulinis telefonas lūžta.

Nors „Google“ „Project Ara“ būtų kitoks ir vartotojams suteiktų daugiau galimybių keisti įrenginio komponentus, šis pavyzdys parodė, kad sukurti patvarų modulinį telefoną sunku, o vartotojai į tokią galimybę reaguoja gana šaltai.

Todėl daugėja neoficialios informacijos, kad LG pavyzdys galėjo turėti įtakos „Google“ sprendimui sustabdyti „Project Ara“ projektą.

Nors kompanija oficialaus pranešimo nepaskelbė, pasak „Reuters“, ji jau dairosi į kitus projektus ir partnerius, o šis artėja prie visiško sustabdymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.