„iPhone 7“ spartos teste sutriuškino „Galaxy Note 7“

Vos telefonui „iPhone 7“ pasirodžius prekyboje, internete pasipylė įvairiausi eksperimentai ir testai: atsparumo vandeniui, smūgiams, braižymui... Visgi dažnam pirkėjui rūpi ne mechaninės, o techninės savybės. Taigi ar naujasis procesorius A10 išties toks spartus, kaip žada „Apple“?

„iPhone 7“ spartos teste sutriuškino „Galaxy Note 7“<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„iPhone 7“ spartos teste sutriuškino „Galaxy Note 7“<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2016, 11:21 AM, atnaujinta May 12, 2017, 1:13 PM

Tai patikrinti nusprendė Davidas Rahimis, kuris „iPhone 7“ spartą palygino su naujuoju „Samsung“ flagmanu „Galaxy Note 7“.

Jis abiejuose telefonuose įdiegė šūsnį įvairių programėlių ir žaidimų, tuomet įjungė laikmatį ir visas jas iš eilės įjunginėjo.

Kaip šis bandymas atrodė ir kuris telefonas laimėjo, galite pamatyti šiame video:

Taigi „iPhone 7“ didele persvara aplenkė „Galaxy Note 7“ – „Apple“ telefonas paskirtas užduotis atliko kone dukart greičiau nei korėjiečių įrenginys.

Visgi „The Verge“ pastebi, kad ir „Note 7“ naudotojai neturėtų susidurti su programų strigimais – nors nėra pats greičiausias telefonas, jis nėra ir lėtas. Be to, jis turi kitų naudingų savybių, kurios atperka mažesnį greitį.

Vartotojams, tebeturintiems nepakeistą „Galaxy Note 7“, tokių bandymų atlikti namuose nerekomenduojama – šis telefonas gali perkaisti ir sprogti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.