Tokio girto „Apple“ laikrodžio dar nematėte. Ir jis veikia!

Gal „Apple“ ir labai triukšmingai pristatė savo atnaujintą išmanųjį laikrodį „Apple Watch Series 2“, tačiau mažai kas žino, kad beveik tuo pat metu pristatytas dar vienas „Apple“ laikrodis, kurio pagrindinė paskirtis – efektyviai ir greitai mažinti juo besinaudojančiojo išmanumą. Tam jis turi įdiegtą nė viename pasaulio išmaniajame laikrodyje neregėtą funkciją, kuri garantuotai veiks daugybę metų ir be jokios elektros!

Nematytas „Apple“ laikrodis ne tik pats nėra išmanusis, bet ir naudojamas mažina šeimininko išmanumą.<br>„Jim Bim“ nuotr.
Nematytas „Apple“ laikrodis ne tik pats nėra išmanusis, bet ir naudojamas mažina šeimininko išmanumą.<br>„Jim Bim“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2016, 1:16 PM, atnaujinta May 12, 2017, 3:32 AM

„Jim Beam Apple Watch“ – tai rankinio laikrodžio formos ant riešo nešiojamas įrenginys. Uždarytas jis primena solidų plieninį analoginį laikrodį apskritu ciferblatu. Tik vietoj laiko skalės yra metalinis dangtelis, ant kurio išgraviruota „JumBeam Apple“.

Šis įrenginys neturi jokio elektroninio ekrano, jis jokia jungtimi nesijungia prie jūsų telefono, jame nėra GPS imtuvo… Po velnių, jame netgi nėra baterijos! Tačiau pakanka lengvai spustelėti mygtuką šone ir dangtelis staigiai atsiveria, o iš po jo iššoka… metalinė taurelė.

Tikra sustumiama metalinė taurelė, iš kurios galima gerti. Ir ji nuolat prisegta prie riešo. O kadangi laikrodis gana solidus, neatrodo pigiai ir visiškai nieko daugiau nedaro, visą dieną nešiojama toji taurelė savininkui ne kartą primins esanti.

„Tai revoliucinis laikrodis su rankiniu valdikliu ir stilingu 12 padėčių užsifiksuojančiu dirželiu. Jis bus siūlomas sidabro, žalios ir juodos spalvų. Laikrodžio naudotojo sąsaja paprasta ir intuityvi, jis atsiveria ir užsidaro pagal poreikį ir užtikrina, kad abu veiksmai – tiek įpylimas, tiek išgėrimas – bus atlikti neįtikėtinai preciziškai“, – itin pompastiškai pristato savo gaminį „Jim Beam“.

Ir kaina šio „Apple“ laikrodžio visai nesikandžioja – 17,99 dolerio. Tiesa, prekyba vyko tik internetu JAV ir visi laikrodžiai buvo išparduoti per 3 val. Beje, „Apple“ jis vadinasi visai teisėtai – „Jim Beam“ gamina tokį viskio gėrimą „Apple Bourbon“.

Lyg ir pokštas, tačiau jis aiškiai parodo, kad technologijų amžiuje net alkoholio gamintojai savo klientus svaigina technologiniais žodeliais. O dabar lauksime, kada pasipiktinę klientai pradės skųstis, kad nuolat įpildomi šie laikrodžiai sprogdina jų kepenis, ir pareikalaus pakeisti juos saugesniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.