„Huawei“ mobilieji įrenginiai padeda išlikti sveikiems

Darnus „P9 Lite“ šeimos išmaniojo telefono ir „Huawei Color Band A1“ duetas padeda gyventi sveikiau ir aktyviau.

„Huawei“ mobilieji įrenginiai padeda išlaikyti gerą fizinę formą.<br>„Huawei“ nuotr.
„Huawei“ mobilieji įrenginiai padeda išlaikyti gerą fizinę formą.<br>„Huawei“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 9:47 AM, atnaujinta May 11, 2017, 11:15 AM

Šiuolaikiniam pasauliui būdingas spartus gyvenimo būdas, o tai nedera su sveiko gyvenimo įpročiais. „Huawei“ pristato rinkinį įrenginių, kurie padės naudotojams pakeisti savo įpročius pasirūpindami mankštos gerinimu, geresniu miegu ir mityba. „P9 Lite“ telefonai, suderinti su „Color Band A1“, sudaro pilną platformą, kuri suteikia išsamią informaciją apie judėjimą, dabartinę fizinę būklę, taip pat poilsio ir mitybos įpročius, kartu su įrankių rinkiniu, kuris padeda efektyviai, lengvai ir patogiai juos gerinti.

Pasak tyrimo, kurį atliko Niujorko universiteto Langone medicinos centras, beveik 60 proc. išmaniųjų telefonų naudotojų siunčiasi programas, susijusius su judėjimu ir sveikata. „P9 Lite“ šeimos išmanieji telefonai, kurie dėl savo nuostabios išvaizdos, didelio efektyvumo ir unikalių galimybių užkariauja naudotojų širdis, taip pat yra puiki platforma naudotis mokymo programomis – programomis, kurios padeda keisti mitybos įpročius arba kurie stebi fizinės būklės gerėjimą. Šios programos parodo visą savo galimybių spektrą, kai paleidžiamos „P9 Lite“ išmaniuosiuose telefonuose kartu su „Huawei“ dėvimaisiais įrenginiais: „Huawei Color Band A1“. Visą laiką būdami ant naudotojo rankos, šie įrenginiai gali naudodamiesi savo jutikliais rinkti duomenis, taip tapdami – kartu su išmaniaisiais telefonais, galinčiais tuos duomenis analizuoti – tikrais sportavimo partneriais.

„Huawei Color Band A1“ turi akcelerometrą ir UV spindulių jutiklį. Dėl labai tikslaus pagreitėjimo matavimo įrenginys sugeba skaičiuoti jį dėvinčio naudotojo žingsnius, užliptų aukštų skaičių ir nueitą arba nubėgtą atstumą. Jis taip pat gali apskaičiuoti sudegintų kalorijų skaičių, todėl susietame išmaniajame telefone veikiančios programos gali stebėti naudotojo pažangą.

„Huawei Color Band A1“ UV jutiklis matuoja ultravioletinį spinduliavimą, pasiekiantį odą, ir perspėja, kai gaunamų UV spindulių kiekis tampa žalingas sveikatai. Užuot galvoję, ar ne per ilgai esame saulėje, galime koncentruotis į mankštą nejausdami jokio nerimo dėl savo sveikatos.

„Ne visi turi laiko reguliariai lankytis sporto klube ir turėti nuosavą trenerį bei dietologą, bet, naudodamasis „Huawei“ technologijomis, bet kas gali pasirūpinti savo sveikata, sustiprėti ir pasiekti gerą fizinę formą! Mūsų tikslas buvo suteikti naudotojams visapusišką sprendimą, kuris padeda keisti gyvenimo būdą ir labiau mėgautis kiekviena diena, ir aš galiu išdidžiai pasakyti, kad mums pavyko pasiekti šį tikslą“, – sako Aleksandra Romanova, Baltijos šalių “Huawei“ rinkodaros ir komunikacijos direktorė.

Šiuo metu „Huawei P9 Lite“ ir „Huawei Color Band A1“ rinkiniams „Omnitel“, „Tele2“, „Bitė“, LRTC, „Avitela“, „Elektromarkt“, „Mobili Linija“, Pigu.lt, „Technorama“, „Topocentras“, Varle.lt yra siūlomas specialus pasiūlymas – patraukli 269 eurų kaina.

Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite: https://consumer.huawei.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.