„CES 2017“ parodoje – įspūdingų monitorių pristatymai

Sausio mėnesį Las Vegase vyksiančioje „CES 2017“ parodoje kompanija „LG Electronics“ pristatys naujos kartos 32 colių „4K HDR“ monitorius.

LG monitorius 32UD99.<br>LG nuotr.
LG monitorius 32UD99.<br>LG nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-14 15:19, atnaujinta 2018-02-09 22:39

Dėl HDR technologijos monitorių vaizdo raiška bus iškarto pastebima kiekvienam. Su aukščiausio lygio vaizdo kokybe ir itin ryškiomis spalvomis monitoriai su HDR technologija bus patrauklūs kūrybos profesionalams, kompiuterinių žaidimų mėgėjams bei visiems mėgstantiems nepriekaištingą vaizdo kokybę, rašoma gamintojo pranešime spaudai.

LG 32 colių „UHD 4K“ vaizduoklis (32UD99 modelis) palaiko HDR10 standartą, dėl kurio vaizduoklis išsiskirs pagerintu ryškumu ir plačiausia spalvų gama. Taip pat HDR10 standartas leis patogiai dirbti su filmų ir nuotraukų redagavimu. Šis vaizduoklis yra aprūpintas IPS plokšte, todėl tiks profesionalams – jie galės mėgautis „True Color Pro“ ypatybe.

Naujosios kartos „USB-C“ kištukai leis sumažinti laidų kiekį, o kraštai bei plonas „ArcLine“ stendas kuria rafinuotą įvaizdį. „LG 32UD99“ yra integruoti garsiakalbiai su „LG Rich Bass“ technologija.

Parodoje „CES 2017“ LG taip pat pristatys 34 colių „21:9 UltraWide™ Mobile+“ vaizduoklį (34UM79M modelis). Tai yra pirmasis vaizduoklis su „Chromecast“ technologija. Vartotojas galės belaidžiu būdu transliuoti savo mėgstamiausius filmus, muziką, žaidimus iš savo mobiliųjų prietaisų į ekraną.

Kitas išskirtinumas – „Dual Controller Plus“ ypatybė, leidžianti vartotojui valdyti kompiuterį bei savo išmanųjį telefoną ar planšetę su viena klaviatūra ir pele. Taip pat programėle „LG Mobile+“ leis valdyti vaizduoklio nustatymus nuotoliniu būdu.

LG taip pat pristatys vaizduoklį skirtą išskirtinai kompiuterinių žaidimų fanams. „UltraWide gaming“ (34UC99 modelis) yra 34 colių dydžio, o jame yra įmontuotos „AMD Free Sync“, „1ms Motion Blur Reduction“, „Dynamic Action Sync“, „Black Stabilizer“ bei kitos ypatybės leis patirti geriausius potyrius žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.