Pradedami išankstiniai „Huawei P10“ užsakymai

Naujausias flagmanas „Huawei P10“ netrukus pasieks Lietuvą – kovo 20 dieną pradedami išankstiniai užsakymai, o pirmieji telefonai vartotojams bus pristatyti balandžio 3 dieną. Lietuvoje bus galima įsigyti juodos, sidabrinės, auksinės bei mėlynos spalvos „Huawei P10“ išmaniuosius. Išankstinius „Huawei P10“ užsakymus priims „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“. Numatoma telefono kaina – 599 eurai.

„Huawei P10“ telefonas turi aukštos raiškos ekraną bei didelės talpos bateriją.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Huawei P10“ telefonas turi aukštos raiškos ekraną bei didelės talpos bateriją.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-20 09:11, atnaujinta 2017-04-07 15:53

„Huawei P10“ ypač laukia mėgstantys fotografuoti ir filmuoti, rašoma pranešime spaudai. Kurdama naujausią flagmaną „Huawei“ atsižvelgė į svarbiausius vartotojų keliamus prioritetus išmaniesiems.

„Huawei P10“ telefonas yra plonas ir lengvas, turi aukštos raiškos ekraną bei didelės talpos bateriją. Saugumą užtikrina aukščiausios klasės pirštų atspaudų jutiklis, o sparta rūpinasi „Kirin 960“ procesorius ir vaizdo plokštė. Naujasis „Huawei P10“ turi bendradarbiaujant su „Leica“ sukurtą unikalią kamerą su dviem objektyvais, šviesai jautriais jutikliais ir pažangia programine įranga įspūdingiems portretams ir asmenukėms.

Iš anksto įsigyjantiems „P10“ modelius „Huawei“ dovanos išskirtinius priedus. Komplektacijoje bus papildomas išorinis kroviklis AP08Q bei kroviklis naudoti automobilyje, kad telefoną būtų galima greitai bet kada ir bet kur įkrauti ir baterijos užtektų visoms akimirkoms užfiksuoti. Patogiam failų perkėlimui bus pridedamas USB C/USB adapteris ir USB C/USB A laidas. Taip pat fotografavimui ir filmavimui telefonu bus pridedama AF14 asmenukių lazda, kuri gali transformuotis į nedidelį trikojį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą