Netikėtas „Samsung“ sprendimas – „Galaxy Note 7“ grįš į prekybą

„Samsung“ paskelbė pranešimą spaudai, kuriame papasakojo apie išmaniojo telefono „Galaxy Note 7“ atkūrimo ir perdirbimo planus.

Telefonai „Galaxy Note 7“ iš prekybos buvo išimti dėl brokuotų baterijų, kurios perkaisdavo ir užsidegdavo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Telefonai „Galaxy Note 7“ iš prekybos buvo išimti dėl brokuotų baterijų, kurios perkaisdavo ir užsidegdavo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Topcom.lt

2017-03-28 14:23, atnaujinta 2017-04-07 00:44

Dar neseniai internete buvo pasirodžiusi informacija apie spaudimą „Samsung“, kurį darė įvairios aplinkosaugos organizacijos, reikalaudamos atsikratyti milijonų nesaugių prietaisų nepadarant žalos gamtai. Kaip vienas iš galimų problemos sprendimų būdų buvo įvardijamas atnaujintų „Galaxy Note 7“ pardavimas.

Dabar šis planas patvirtintas oficialiai.

Gamintojas taip pat ketina kokybiškus komponentus panaudoti dar kartą kituose prietaisuose, o likusias medžiagas ekologiškai utilizuos, pasinaudojęs atitinkamų partnerių paslaugomis.

Sprendimas dėl „Galaxy Note 7“ pardavimų atnaujinimo tam tikruose regionuose bus priimtas pasikonsultavus su reguliavimo institucijomis, prekybininkais ir įvertinus vietos poreikius. Informacija šiuo klausimu bus paskelbta atskirai.

Parengė Topcom.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.